Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

14.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice porazila na svém hřišti Ústrašín 5:2


Branky


5

Ve 14. kole OP Pelhřimov přivítala Červená Řečice na svém hřišti Ústrašín. Obě mužstva sehráli před týdnem velmi vyrovnané utkání, které skončilo remízou. Od tohoto nedělního střetnutí se očekávalo vyrovnané a napínavé klání do poslední minuty. Červená Řečice chtěla na domácím hřišti využít podporu domácích fanoušků a navázat na poslední domácí utkání, ve kterém remizovala s rezervou Pelhřimova. Naopak Ústrašín chtěl zvítězit a do zimní pauzy setrvat na čtvrté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Novák

Do utkání vstoupili aktivněji domácí a také byli odměněni brankou, když již ve 2. minutě utkání využil chyby v hostující defenzivě Novák a poslal domácí do vedení. Obě mužstva se snažili hrát kombinační fotbal a vytvářet si zajímavé příležitosti. Na straně hostujího mužstva nedokázal využít přesného centru za obranu Šmíd, kterého zradilo špatné zpracování. Slibný střelecký pokus měl rovněž hostující Seknička, ale jeho pokus mezi třemi tyčemi domácí svatyně neskončil. Další pokus Šmída ze střední vzdálenosti poté branku Brázdy nijak výrazně neohrozil. Po těchto neúspěšných pokusech se přihlásili o slovo domácí, když ve 14. minutě dokázal využít přihrávky za obranu útočník Obranec a z rychlého úniku se poté nemýlil. Domácí šli tedy do dvoubrankového vedení. Z tohoto vedení se ovšem neradovali příliš dlouho, když o dvě minuty později se ve vápně dokázal nejlépe zorientovat hostující útočník Seknička, který prostřelil domácího brankáře a snížil tak na rozdíl jedné branky. Ve zbytku úvodního dějství se hrála vyrovnaná hra protkaná častými nedovolenými zákroky a přerušením hry. Ve 35. minutě ovšem dokázali opět skórovat domácí, když dokázal hostující ztráty míče využít domácí záložník Duchan a vrátil domácím dvoubrankové vedení. Do kabin se tak odcházelo za stavu 3:1 pro domácí.

O vítězství domácích rozhodl Tomáš Obranec

Do druhého poločasu vstoupil aktivněji hosté, ale bohužel se jim nedařilo v koncovce. Šance Moravy a Sekničky tak brankou neskončily. O snížení se postaral v 54. minutě Šmíd, který využil krásné přihrávky Sekničky a ze samostatného úniku se nemýlil. Hosté z Ústrašína cítili příležitost na zvrácení nepříznivého stavu, ale jejich naděje zničil domácí Obranec, který o dvě minuty později krásnou individuální akcí překonal již podruhé v tomto utkání Davida Rohovce. Hosté se přece jenom nevzdávali, ale víc nebezpečných příležitostí už měli pouze domácí. Velmi diskutabilní moment přišel v 75. minutě, kdy se hostující Šoula ve vlastním vápně střetl s domácím útočníkem, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala k překvapení všech přítomných němá. Možnost na dovršení hattricku měl Tomáš Obranec, který se postavil k exekuci přímého kopu. Jeho střela ovšem orazítkovala pouze břevno hostující svatyně. V 88. minutě se Tomáš Obranec přece jenom dočkal a zaznamenal tak další hattrick v této sezóně, rovněž upravil na konečných 5:2 pro domácí.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - O. Plachý [-] , O. Kubíček [-] , V. Pulda [-] (30. R. Bélai [-] ) , T. Novák [-] , V. Nedohybchenko [-] , P. Pavelka [-] , J. Dýnek [-] , T. Obranec [-] , J. Duchan [-] , Z. Káva [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - V. Šmíd [-] , P. Seknička [-] , M. Šoula [-] , P. Seknička [-] , D. Starý [-] (46. T. Křech [-] ) , T. Kubiska [-] , J. Morava [-] , P. Nápravník [-] , P. Mareš [-] , V. Nevšímal [-]

ŽK: 25. P. Mareš , 84. M. Šoula .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - KUČERA Jakub, KELLER Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Filip Tomovič
Tip experta: remíza

Zde tipuji remízu, jelikož očekávám vyrovnané utkání.

Tip: remíza

Vyrovnaný zápas, těžko určit průběh. Oba týmy mají dobré obrany, s nadstandartním brankářem v zádech. Tipuji hubenou remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Na horké půdě Tatranu se bude hostům stejně jako všem hrát špatně, proto tipuji že body zůstanou v Červené Řečici.