0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel mezi Ústrašínem a Červenou Řečicí skončil remízou


Branky


9

V dohrávce 1. kola OP Pelhřimov přivítal Ústrašín na svém hřišti Červenou Řečici, která chtěla navázat na domácí remízu s rezervou Pelhřimova. Naopak domácí Ústrašín chtěl potvrdit skvělou formu a dokázat, že jsou na domácí půdě silní. Spolehnout se mohli především na podporu domácích příznivců. Těm toto utkání slibovalo napínavou a vyrovnanou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahodili penaltu

Od prvních minut byli aktivnější domácí, ale první příležitost si vytvořili hosté z Řečice. Konkrétně hostující útočník Tomáš Obranec, který ovšem svůj samostatný únik zakončil nepřesně. Poté přišly slibné příležitosti domácích, které ovšem mezi třemi tyčemi hostující brány neskončily. Další ojedinělou příležitost si vytvořili hosté, ale Obranec opět mířil vysoko nad Rohovcovu bránu. To byla poslední příležitost, kterou si hosté v tomto poločase vytvořili. Domácí mohli jít do vedení po nařízené penaltě, kdy byl nevybíravě zfaulován domácí Morava. Rozhodčí tento zákrok ocenil žlutou kartou. K nařízené penaltě se postavil Tomáš Kubiska, ale bohužel pro domácí penaltu neproměnil. Zbytek úvodního dějství se odehrál na polovině hostů, kdy domácí obstřelovali Brázdovu branku. Nejblíže ke gólu měl Tomáš Jírů, ale jeho pokus jenom těsně minul hostující svatyni. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0.

V druhém poločase branka rovněž nepadla

Obraz hry se ve druhém poločase příliš neměnil a nesl se tak v duchu aktivní hry domácích a občasné útočné snahy hostů. Za zmínku stojí hlavička hostujícího hráče, ale s tímto pokusem si bez problémů Rohovec poradil. Ústrašín byl i ve druhém poločase dominantní a vytvořil si mnoho střeleckých příležitostí, ale ani jeden z těchto pokusů neskončil za zády hostujícího brankáře. Nebezpečná situace přišla, když domácí zahrávali rohový kop. Celé utkání ovlivňoval také nevyzpitatelný vítr a právě z rohového praporku letící míč chytil rotaci a skončil na tyči Brázdovy svatyně. Další příležitost měl dobře hlídaný Obranec, ale v zakončení opět selhal. V 70. minutě měli domácí příležitost zahrát přímý kop, slibný pokus Moravy ovšem Brázda zneškodnil. V závěru utkání Červená Řečice spíše bránila remízu, za to domácí chtěli za každou cenu zvítězit. Ústrašín přidával postupně na tempu a do další nebezpečné příležitosti se dostal Jírů, ale ani jeho pokus v bráně neskončil. Závěrečné minuty byli velmi bojovné a vyhrocené, rozhodčí tak musel být ve střehu a udělil také velký počet žlutých napomenutí. Pravděpodobně největší šanci v utkání měl Jiří Morava, který se po přesné přihrávce ocitnul ve vápně soupeře, ale bohužel pro domácí mířil přímo do hostujícího brankáře. Tento duel tak nakonec skončil remízou 0:0. Hostující celek může být s remízou více než spokojený, naopak pro domácí má tento výsledek hořkou pachuť.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] (60. P. Seknička [-] ) , V. Kořínek [-] , M. Šoula [-] (70. V. Šmíd [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (70. D. Bílý [-] ) , J. Morava [-] , P. Nápravník [-] , Š. Tůma [-] , P. Mareš [-] , V. Nevšímal [-]

TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - V. Nedohybchenko [-] (63. O. Plachý [-] ) , P. Pavelka [-] (84. O. Kubíček [-] ) , V. Gaupmann [-] , J. Keller [-] , J. Dýnek [-] , T. Dohnal [-] (56. T. Novák [-] ) , T. Obranec [-] , D. Roubal [-] , J. Duchan [-] , Z. Káva [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: BURZA Milan - ŠNICER Jan (N), HOVORKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:20
Šmíd Vojtěch

Expert: Tomáš Dohnal
Tip experta: výhra hostů

Zápas od zápasu se naše hra zlepšuje a já věřím, že nás forma neopustí a z Ústrašína si odvezeme tři body.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 11:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 16:55

Tip: výhra hostů

Oba dva týmy jsem viděl na vlastní oči. Sympatičtější je mi Tatran, který navíc teď nabírá formu a obral o body i absolutního favorita soutěže v minulém kole. Pokud budou mít hosté většinu svých opor, vyhrají tento zápas.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 14:26
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:36

Tip: remíza