Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov B dokázal zvítězit na půdě Obrataně 6:1


8

V 9. kole přivítala Obrataň na své půdě rezervu Pelhřimova, která byla při chuti po vysokém vítězství nad Kamenicí. Naopak Obrataň si chuť chtěla napravit po porážce ze hřiště Červené Řečice a potěšit tak domácí fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl čtyři branky

Domácí vstoupili do úvodního dějství aktivněji, ale bohužel pro ně nedokázali využít příležitosti z rohového kopu. V 4. minutě se dostali opět domácí ke střele, která ovšem mířila nad bránu. Hosté se snažili na tyto dvě příležitosti odpovědět, ale pokus Horkého skončil v rukavicích Veseckého. Další pokus hostů měl na svědomí Moravec, jehož střela letěla těsně nad břevno domácí svatyně. V 16. minutě se již hosté mohli radovat z gólu, kdy Jeřábek posílal přihrávku před bránu a domácí hráč si vstřelil vlastní branku. Domácí dokázali srovnat stav utkání ve 27. minutě, kdy se z dorážky nemýlil Tomovič. Pelhřimov dokázal na gól rychle odpovědět, kdy ve 28.minutě střelou z vápna zvýšil na 2:1 Heřmánek.  Vopálenský vyslal v 31.minutě střelu na bránu, kterou brankář vyrazil před sebe a nabíhající Jeřábek míč uklidil do sítě. Do kabin se tak po prvním poločase odcházelo za stavu 3:1.

Střelecký účet utkání uzavřel Vopálenský

Druhý poločas začali aktivněji hosté, což potvrdil Petr Heřmánek, jehož výstavní střela z 25 metrů se od břevna odrazila do brány a hostující středopolař tak zvýšil na 4:1 pro Pelhřimov. V 56. minutě mohl po centru Moravce zvýšit Adam, který ovšem trefil hlavičkou pouze břevno. V 58. minutě poslal přízemní centr do vápna Adam, který si našel Jeřábek a míč poslal za záda brankáře.  V 81.minutě se prosadil Vopálenský po přihrávce Heřmánka a zvýšil stav na 6:1. V 86. minutě se ještě po centru Poula dostal ke střele Morava Filip, kterou bohužel gólman vyrazil. Zbytek zápasu žádnou změnu skóre nepřinesl a tak si hosté z Pelhřimova odvezli z Obrataně všechny body.

Pelhřimov B čeká v úterý dohrávka s Počátky a o víkendu přivítá lídra tabulky Černovice. Naopak Obrataň se chystá na venkovní utkání v Ústrašíně.



Sestavy


SK Obrataň
M. Vesecký [-] - M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , F. Tomovič [-] , M. Vlach [-] (52. M. Vlach [-] ) , D. Kudrnáč [-] , L. Melichar [-] , R. Doležal [-] (71. M. Heřman [-] ) , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] (54. A. Pařil [-] ) , O. Pražák [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - M. Kalina [-] , V. Vacek [-] , A. Kotrč [-] (77. T. Vacek [-] ) , D. Fanta [-] - P. Heřmánek [-] , L. Vopálenský [-] , M. Horký [-] (77. F. Morava [-] ) , T. Jeřábek [-] (71. J. Poul [-] ) - M. Moravec [-] (60. A. Morava [-] ) , J. Adam [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - KUČERA Jakub, TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Šmíd Vojtěch

Expert: Radek Vítámvás
Tip experta: výhra hostů

Ač nerad, tak volím výhru hostů. Kvalita kádru je jasně na jejich straně a konečný brankový rozdíl může být i vyšší.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů