Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice doma nezaváhaly a porazily Červenou Řečici 5:1


Branky


8

V 9. kole OP Pelhřimov přivítaly Černovice, které se pyšní na první příčce tabulky, Červenou Řečici. Hosté chtěli navázat na domácí vítězství s Obrataní, ve kterém se čtyřikrát prosadil Tomáš Obranec. Za to domácí chtěli využít podpory vlastních fanoušků a prodloužit tak šňůru neporazitelnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Nowák

Od prvních minut byli aktivnější domácí, kteří se také dokázali brzo prosadit.  Ze standardní situace se ve 4. minutě prosadil Nowák, který se nejlépe zorientoval v pokutovém území hostí a přesně umístil míč do brány. Černovice v dnešním utkání využívali především těchto standardních situací a výškové převahy. Zvýšit na dvoubrankový rozdíl se podařilo Růžičkovi, který podobnou situaci dokázal bezpečně z dorážky dopravit do sítě. Zásadní moment přišel ve 23. minutě, kdy byl vyloučen hostující Markvart za surovou hru. I přes početní oslabení se za Červenou Řečici dokázal prosadit útočník Tomáš Obranec, který přehlavičkoval domácího brankáře a v 39. minutě tak snížil na jednobrankovou ztrátu. V prvním dějství už žádná změna nepřišla a tak se do kabin odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

Pojišťující branku vstřelil Růžička

Druhý poločas začal obdobně jako ten první. Když se opět po pár minutách prosadily Černovice. Jejich specialitou v dnešním utkání byly již zmíněné standardní situace. V 52. minutě takovou situaci využil opět David Růžička, který výstavní trefou nedal Brázdovi šanci. Domácí tak šli opět do dvoubrankového vedení a Růžička tak mohl zaútočit na hattrick. Od 60. minuty hráli hosté dokonce v devíti, jelikož druhou žlutou kartu uviděl Keller a musel také odejít předčasně do kabin. O pět minut později viděli diváci pokutový kop, který byl nařízený po faulu na Šimona Paclíka. Penaltu s přehledem proměnil domácí brankář Vošáhlík. Po této brance už bylo zřejmé kdo v utkání sebere všechny body. Poslední branku utkání přidal z přímého kopu v 87. minutě Paclík. Černovice tak s přehledem zvítězili a dokázali tak využít početní převahu.

V dalším kole čeká Černovice utkání na půdě rezervy Pelhřimova, což slibuje velmi vyrovnané a zajímavé utkání. Naopak Červená Řečice bude v neděli hostit Speřice B.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - D. Dao [-] (66. J. Hromadník [-] ) , M. Nowák [-] (81. K. Vošahlík [-] ) , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , O. Hodina [-] , V. Hůlka [-] (72. L. Vaníček [-] ) , D. Růžička [-] , T. Kohout [-] (81. P. Matoušek [-] ) , J. Kos [-] , M. Buček [-]

TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - T. Dohnal [-] , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , J. Keller [-] , L. Chvalkovský [-] , T. Novák [-] (77. O. Plachý [-] ) , J. Markvart [-] , D. Roubal [-] , Z. Káva [-] , V. Gaupmann [-] (60. P. Pavelka [-] )

ŽK: 15. K. Vošahlík , 26. Š. Paclík , 44. M. Nowák , 55. D. Růžička - 36. J. Keller , 50. V. Gaupmann . ČK: 23. J. Markvart , 60. J. Keller .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - BÍRO Blažej (N), ŠŤASTNÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Radek Vítámvás
Tip experta: výhra domácích

Kvalita černovického kádru je velká, doma budou stěží přicházet o body, takže jasná výhra domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích