Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov B si v domácím utkání s přehledem poradil s rezervou Kamenice nad Lipou a zvítězil vysoko 10:2


Branky


6

V 8. kole přivítal Pelhřimov B na svém hřišti rezervu Kamenice nad Lipou. Toto střetnutí nabízelo fotbalovým fanouškům zajímavou podívanou, ale při pohledu na tabulku rozhodně nikdo nečekal tak suverénní vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Kryštof Blokeš

Domácí začali zápas aktivně a hned v první minutě vyslal nebezpečnou střelu na branku Vopálenský, ale minul. Ve 4. minutě se do zakončení dostal Vacek, domácí se však z gólu radovali zbytečně, jelikož byl odpískaný ofsajd. V 5. minutě šel sám na brankáře Jan Adam, ale jeho pokus skončil pouze na tyči. Ve 13 minutě se již mohli domácí radovat z gólu, který vstřelil Blokeš. Ve 23. minutě Heřmánek našel Vopálenského, který si míč zpracoval tělem a následně poslal míč do sítě hostí. Třetí branku utkání přidali domácí ve 27. minutě, kdy krásná přihrávka našla Vopálenského a ten zvýšil na rozdíl tří branek. Domácí stále pokračovali v tlaku. V 31. minutě se prosadil Blokeš a dvě minuty později znovu již zmiňovaný. Ve 38. minutě po faulu v pokutovém území na Vopálenského byl nařízený pokutový kop, kterého se ujal Jeřábek a zvýšil skóre na 6:0. Hosté si ve 42. minutě vytvořili svoji první šanci, ze které dokázali skórovat. Autorem hostující branky se stal Jiří Houser. Do kabin se tak odcházelo za stavu 6:1 pro domácí.

Střelecký účet utkání uzavřel opět Blokeš

Začátek 2. poločasu byl opět v režii domácích, kteří vytvářeli neustálý tlak na soupeře. V 65. minutě se prosadil Martin Moravec, který po dvou minutách na hřišti krásně přehodil brankáře a zvýšil na 7:1. V 71. minutě se dostal Blokeš do vápna, jeho střela však trefila tyčku a následnou dorážku brankář. V 80. minutě se prosadil Heřmánek střelou z velkého vápna. V 81. minutě se do šance dostal Kubík, jeho střela šla však těsně nad břevno. V 85. minutě poslal Vopálenský přihrávku do vápna, kterou si našel Blokeš a míč dostal za záda brankáře hostí. V 87. minutě se po přihrávce Horkého prosadil opět Blokeš, který se tak mohl radovat ze své páté vstřelené branky v utkání. Hosté si v závěru zápasu vypracovali svoji druhou šanci, kterou dokázali využít a v 89. minutě snížil skóre na 10:2 Jan Ira. Další branku už ani jeden z týmu nepřidal a tak si domácí připsali vysoké vítězství 10:2.

V dalším kole čeká Pelhřimov B výjezd do Obrataně. Naopak Kamenici nad Lipou čeká domácí utkání s Ústrašínem.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček: Soupeř hrál opravdu dobře a my dělali chyby. Pokud bude hrát i dál takhle, tak za rok v B třídě, nebude rozhodně do počtu, ba naopak. My jsme byly hodně oslabený, přesto bychom i v plný palbě, těžko sahali na body, podle mě. Uvidíme dál, čeká nás těžký zápas za týden s Ústrašínem. Je třeba zapomenout na Pelhřimov a pokračovat dál



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - M. Kalina [-] , V. Vacek [-] , A. Kotrč [-] , D. Fanta [-] - P. Heřmánek [-] , L. Vopálenský [-] , K. Blokeš [-] , M. Horký [-] (78. M. Horký [-] ) , T. Jeřábek [-] (72. M. Kubík [-] ) - J. Adam [-] (62. M. Moravec [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , P. Macháček [-] , J. Pfaur [-] , M. Jirsa [-] - M. Chvála [-] (72. J. Houser [-] ) , J. Tětiva [-] (45. O. Přívratský [-] ) , O. Joza [-] , J. Ira [-] - J. Houser [-] , D. Hadač [-] (45. P. Šiška [-] ) -

ŽK: 83. M. Horký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ADAM Martin (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Adam Kotrč
Tip experta: výhra domácích

Bude to velmi vyrovnaný zápas, ale doufám, že ukážeme své kvality a nakonec zvítězíme.

Tip: výhra domácích