Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice dokázala na svém hřišti porazit Obrataň 5:1


Branky


6

V 8. kole OP Pelhřimov se proti sobě představili týmy Červené Řečice a Obrataně. Domácí tým z Řečice chtěl odčinit porážku z Kamenice nad Lipou, kde prohrál 2:3. Podobně na tom byla Obrataň, která na svém hřišti podle rezervě Pacova stejným rozdílem. Fanoušci se mohli těšit na vyrovnané a bojovné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli k vidění tři branky

Od prvních minut prvního dějství byli aktivnější domácí. První velkou příležitost měli ovšem hosté. Aleš Pařil obdržel přesnou přihrávku za obranu a běžel sám na domácího brankáře Brázdu, který ovšem skvělým zákrokem zabránil vstřelení branky. Reakcí na tuto neproměněnou šanci byl rohový kop domácích, na který si skvěle naskočil útočník Obranec a poslal domácí do vedení. Obrataň se snažila vyrovnat, ale proti byl opět skvěle chytající Brázda, jenž pohotovým zákrokem zneškodnil krásnou střelu Tomoviče. Hostům chyběl také kousek štěstí, když skvělou hlavičku Lukáše Vlacha zastavilo břevno domácí svatyně. Obrataň se přece jenom dočkala vyrovnání. Běžela 38. minuta utkání a krásnou individuální akcí se blýskl Pařil a krásnou přihrávkou naservíroval míč před bránu, kde čekal Kudrnáč, který se nemýlil a srovnal stav utkání na 1:1. Tento stav ovšem netrval dlouho. O pět minut později totiž zahrával rohový kop Pulda, jehož centr krásně našel opět Obrance. Na tohoto hráče domácí hodně spoléhají a ani v tomto případě se nemýlil, když nedal brankáři Vilímkovi šanci a prudkou střelou pod břevno získal vedení na stranu domácích. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1 pro domácí.

O vítězství domácích rozhodl Tomáš Obranec

Druhý poločas ve vysokém tempu, kdy obě mužstva byli aktivní a otěže hry se přelévaly ze strany na stranu. Velmi důležitý moment přišel v 65. minutě, a to když se opět prosadil Obranec a dovršil tak hattrick. Další zákrok si poté připsal domácí Brázda, který hasil všechny příležitosti hostujícího týmu na snížení skóre. Za zmínku stojí pohotová střela Tomoviče, kterou opět zneškodnil. Definitivní jistotu dal domácím opět skvěle hrající Obranec, který využil nedorozumění v hostující obraně a následně byl faulován brankářem Vilímkem. Ten za svůj prohřešek viděl obdržel červenou kartu a musel předčasně opustit hřiště. Nařízeného přímého kopu se ujal sám faulovaný a ani v tomto případě se nemýlil. Poslední branku utkání si poté připsal po tvrdé střele z vápna domácí Pulda a upravil na konečných 5:1 pro domácí.

V dalším kole se představí Červená Řečice na půdě lídra tabulky z Černovic. Naopak Obrataň na svém hřišti přivítá rezervu Pelhřimova, která si poradil s Kamenicí nad Lipou 10:2.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - T. Dohnal [-] , T. Obranec [-] , O. Plachý [-] , V. Pulda [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Keller [-] , T. Novák [-] , J. Markvart [-] , Z. Káva [-] , V. Gaupmann [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - A. Pařil [-] , M. Vlach [-] (75. M. Vesecký [-] ) , F. Tomovič [-] (85. M. Heřman [-] ) , M. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , J. Pavelec [-] , R. Doležal [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

ŽK: 42. L. Chvalkovský , 88. T. Obranec - 51. R. Doležal , 60. M. Vlach , 70. F. Vilímek . ČK: 78. F. Vilímek .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: BURZA Milan - SMRČKA Roman (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Adam Kotrč
Tip experta: remíza

Velice vyrovnaný zápas, který nakonec skončí remízou.

Tip: výhra domácích