3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice nad Lipou dokázala využít domácího hřiště a porazila Červenou Řečici 3:2


Branky


18. R. Pelc , 83. L. Hadač , 87. D. Hadač - 13. J. Keller , 58. T. Obranec
7

V sobotu přivítala rezerva Kamenice na svém hřišti Červenou Řečice.  Hosté přijížděli do Kamenice bez pěti hráčů základní sestavy, ale s utkáním se popasovali na výbornou a byli pro domácí velmi nepříjemným soupeřem. Utkání tak nabídlo fanouškům velmi zajímavou a napínavou podívanou, ze které nakonec odcházelo šťastněji mužstvo domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenou Řečici poslal do vedení Keller

Od prvních minut byli aktivnější domácí, kteří také diktovali tempo hry a byli častěji na míči. Naopak hosté spoléhali především na rychlé protiútoky a střeleckou formu Tomáše Obrance. Ve 13. minutě nastala taková situace, kdy hostující Obranec prodloužil míč na naběhnutého Kellera, který samostatný únik proměnil a otevřel tak gólový účet zápasu. Domácí dokázali vyrovnat o pět minut později, kdy závar ve vápně nakonec přesně zakončil domácí Radek Pelc. I přes velký počet střeleckých příležitostí se skóre prvního dějství nezměnilo. Do kabin se tak odcházelo za překvapivě vyrovnaného výsledku.

O vítězství domácích rozhodl David Hadač

Obraz hry se ve druhém poločase výrazně nezměnil. Domácí ofenziva si tak lámala zuby na hostující pevné obraně. Domácí chtěli za každou cenu získat tři body, ale velmi důrazná a spolehlivá obrana hostujícího týmu dokázala držet domácí útočníky na uzdě. Červená Řečice tak opět dokázal využít své největší zbraně a 58. minutě se do rychlého protiútoku dostal Obranec, který přesprintoval stoper Pfaura a bez problému dokázal dostat míč do sítě. Obrovskou příležitost měl poté hostující Dohnal, který mohl využít nedorozumění v defenzivě a bohužel pro hosty nedokázal dostat míč do brány. Hosté tak odmítli odskočit na dvoubrankový rozdíl a tak byli na dalším tahu domácí. Kamenice neustále zvyšovala obrátky a použitím rychlé kombinace se snažila vstřelit vyrovnávací branku. Domácím pravděpodobně pomohla také změna rozestavení. Důležitý moment přišel sedm minut před koncem, kdy přiťukl po rohovém kopu Pelc míč na osamoceného Lukáše Hadače a ten míč s přehledem uklidil k tyči do sítě. Tři minuty před koncem pak domácí dokonali obrat, když Macháček poslal balon před bránu a míč pak dorazil do sítě David Hadač. Kamenice nad Lipou tak nakonec se štěstím uhájila všechny body na domácím hřišti a zvítězila ve vyrovnaném a napínavém utkání 3:2.

V dalším kole čeká rezervu Kamenice výjezd do Pelhřimova, kde se utká s tamní rezervou, která si v posledním utkání poradil s Jiřicemi 4:0.  Naopak Červená Řečice přivítá na svém hřišti Obrataň.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček: „Z pozice trenéra se mi náš výkon tolik nelíbil. Nevyužívali jsme kraje hřiště a místo toho jsme se snažili pomalou hrou protlačit míč středem. Bojovali jsme ale až do konce. Ale soupeře jsme nemohli i přes územní převahu zlomit. Nakonec se nám to povedlo v závěru, za což jsme rádi.“

TJ Tatran Červená Řečice
Jan Brázda: „Je to škoda. Minimálně bod jsme si zasloužili. V posledních minutách zápasu jsme dostali dva hloupé a zbytečné góly , způsobené naším nedůrazem ve vápně a odjeli z Kamenice s prázdnou.“



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - D. Slabý [-] (46. J. Ira [-] ) , O. Šuranský [-] , M. Jirsa [-] (68. P. Zdeněk [-] ) , P. Klusáček [-] (46. L. Hadač [-] ) - J. Pfaur [-] , R. Pelc [-] , J. Tětiva [-] , O. Joza [-] - D. Hadač [-] (90. M. Chvála [-] ) , J. Houser [-] (71. P. Macháček [-] )

TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - T. Dohnal [-] , T. Obranec [-] , O. Plachý [-] , V. Pulda [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Keller [-] , T. Novák [-] , J. Markvart [-] , Z. Káva [-] , V. Gaupmann [-] (46. J. Dýnek [-] )

ŽK: 72. V. Pulda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURZA Milan - TUČEK Pavel (N), VÁVRA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Jan Brázda
Tip experta: výhra hostů

Bude to velmi těžké, ale věřím, že se semkneme a dovezeme z Kamenice tři body.

Tip: výhra hostů

Bude to velmi težké, ale věřím že se semkneme a dovezeme z Kamenice 3 body.

Tip: výhra domácích