T. Obranec 51. (p.)
1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 15:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice prohrála na domácí půdě s Jiřicemi vysoko 1:6


Branky


51. T. Obranec (p.) - 14. V. Křepinský , 26. J. Dvořák , 28. P. Příhoda , 37. P. Příhoda , 57. J. Plaček (p.) , 62. P. Pech
10

Nedělní počasí fotbalu přálo a do Červené Řečice přijel tým z Jiřic. Fanoušci mohli očekávat vyrovnané a atraktivní utkání, jelikož oba týmy chtěli navázat na své předchozí vysoká vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřice šly do vedení po brance Dvořáka

Úvod utkání byl vyrovnaný a nabídnul několik šancí na obou stranách, kde se svými zákroky mohli předvést domácí Jan Brázda a také hostující Zabloudil. Za zmínku stojí nebezpečná střela Patrika Pecha, kterou Brázda vyrazil do tyče a domácí tak zabránili úvodní brance utkání. Postupně ovšem byli aktivnější a častěji na míči hráči Jiřic. O první branku v zápase se postaral jiřický Jakub Dvořák, který nádhernou střelou z vápna překonal Brázdu. Na tuto branku téměř okamžitě navázal opět hostující Příhoda a zvýšil tak na dvoubrankový rozdíl. Na straně domácích se pokoušel zvrátit nepříznivý vývoj Obranec, ale ani on nezaskočil Zabloudil při exekuci rohového kopu. O zvýšení na 3:0 se postaral opět Příhoda, jenž se dokázal prodrat domácí obranou a následně přehodil vyběhnutého Brázdu. Proti dalšímu navýšení skóre byl ovšem jinak skvěle chytající Brázda, který zneškodnil pokus Dvořáka. Do kabin tak odcházely spokojenější Jiřice, které si vypracovali tříbrankový náskok.

Z pokutového kopu snížil Obranec

Do druhého poločasu nastoupil aktivněji domácí a v 51. minutě byl ve vápně faulován domácí Tomáš Obranec. Nařízenou penaltu s klidem proměnil a postaral se tak o snížení skóre. Bohužel pro domácí to byla jejich jediná branka v utkání a v dalších minutách opět převzalo iniciativu mužstvo Jiřic. V 57. byl ve vápně faulován Pech a následnou penaltu proměnil Plaček. Jiřice v tempu hry nepolevovaly a především zásluhou domácího Brázdy nevstřelily ještě více branek. Poslední branku zápasu vstřelil Křepinský, který využil skvělého centru Plačka a upravil na konečných 6:1 pro Jiřice.

V dalším kole čeká Červenou Řečici utkání v Kamenici nad Lipou. Naopak Jiřice sehrají domácí utkání s rezervou Pelhřimova.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - J. Markvart [-] , T. Dohnal [-] , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] , R. Smrčka [-] , J. Dýnek [-] , J. Duchan [-] (10. T. Novák [-] ) , D. Roubal [-] , Z. Káva [-] , J. Popovič [-]

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - T. Jůzl [-] , P. Příhoda [-] (73. J. Řezáč [-] ) , P. Pech [-] , M. Jirků [-] (61. V. Křepinský [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Plaček [-] (81. O. Beránek [-] ) , T. Pech [-] (73. V. Zach [-] ) , P. Novák [-] (81. R. Pexa [-] ) , M. Petřík [-] , R. Čepl [-]

Počet diváků: 49. Rozhodčí: Švehla Marek - GAUPMANN Vít (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Duba
Tip experta: výhra hostů

Jako v každém zápase Řečice bude hlavním faktorem nastoupení či nenastoupení Tomáše Obrance. Pokud nastoupí, tak by domácí tým mohl hosty potrápit. I tak se klaním spíše k výhře hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích