Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústrašín dokázal využít domácího hřiště a porazil Lukavec těsně 3:2


10

Sobotní odpoledne nabídlo fotbalovým fanouškům velmi zajímavé a atraktivní utkání. Domácí Ústrašín přivítal na svém hřišti Lukavec, který chtěl odčinit prohru s rezervou Pelhřimova. Naopak Ústrašín chtěl po volném víkendu využít odpočinku a především domácího hřiště k získání všech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vonásek poslal domácí do vedení

Od prvních minut se sehrávalo vyrovnané utkání s několika příležitosmi na obou stranách. O úvodní branku se postaral domácí Jan Vonásek, který využil zaváhání domácího brankáře, jehož odkop se odrazil k domácímu útočníkovi a ten tuto nabídku s klidem proměnil. Domácí se tak dostali po úvodní čtvrthodině do vedení a mohli být klidnější na míči. O 5 minut později se mohli radovat znovu, když si na rohový kop naběhnul skvěle hrající Vonásek a hlavou dokázal překonat hostujícího brankáře podruhé. Také Lukavec byl ovšem nebezpečný, ale bohužel žádná z jeho střel neskončila za zády Davida Rohovce. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí, kteří si zásluhou Vonáska odnášeli dvoubrankový náskok.

Vonásek dovršil hattrick

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, ale žádná z jejich příležitostí v brance neskončila. Naopak se znovu prosadil Ústrašín. Třetí branku utkání neměl na svědomí nikdo jiný, než Jan Vonásek, který tak dovršil hattrick a potvrdil svůj skvělý výkon v utkání. Zbytek druhého poločasu se proměnil ve velmi intezivní dobývání domácí obrany, ale mnoho vypracovaných příležitostí Lukavce opět branku nepřineslo. Snížení přišlo až v posledních deseti minutách, kdy se v 81. minutě prosadil Kratochvíl. Lukavec cítil příležitost zvrátit nepříznivý vývoj utkání a právě této snaze pomohla druhá branka Lukavce, která ovšem přišla příliš pozdě. V 87. minutě snížil na 3:2 J. Mařinec, ale na vyrovnání to bohužel nestačilo a Ústrašín tak úspěšně ubránil svůj tříbrankový náskok a využil domácího prostředí.

V dalším kole se Ústrašín představí na půdě Počátek. Naopak Lukavec čeká volný víkend.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - T. Křech [-] , D. Bílý [-] (86. P. Seknička [-] ) , J. Vonásek [-] (52. P. Seknička [-] ) , M. Šoula [-] , V. Kořínek [-] , T. Kubiska [-] (73. P. Nápravník [-] ) , P. Mareš [-] , D. Starý [-] , R. Popelka [-] , V. Nevšímal [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - M. Chomát [-] , D. Wenemoser [-] , M. Merenus [-] , J. Kalina [-] , D. Rážek [-] (73. M. Kratochvíl [-] ) , L. Kratochvíl [-] , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-] , V. Prchal [-] , V. Prchal [-]

ŽK: 80. M. Šoula .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - KUČERA Jakub, ROD Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Martin Duba
Tip experta: remíza

Zde bude zápas po celou dobu vyrovnaný. Myslím, že se oba týmy budou muset spokojit s bodem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza