0:3
(0:3)
13. J. Kordík (p.)
35. L. Vopálenský (p.)
40. J. Adam
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 15:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec nenavázal na předchozí vítězství a prohrál na domácím hřišti s rezervou Pelhřimova


Branky


13. J. Kordík (p.) , 35. L. Vopálenský (p.) , 40. J. Adam
11

Nedělní odpoledne slibovalo fanouškům zajímavou podívanou. Lukavec na svém hřišti přivítal Maraton Pelhřimov B, který přijel odpočatý a plný odhodlání odčinit porážku v Horní Cerekvi. Naopak Lukavec chtěl navázat na vítězství v Červené Řečici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v prvním poločase rozhodly o vítězi

Od prvních minut bylo aktivnější mužstvo z Pelhřimova. Postupně získávali převahu ve středu hřiště, která se stupňovala v nepříjemný tlak. Důsledkem tohoto tlaku byl odpískaný pokutový kop na útočícího Blokeše. Odpískanou penaltu s přehledem proměnil Kordík a hosté tak šli od 13. minuty do vedení. Po vstřelení úvodní branky se obraz hry příliš neměnil, naopak hosté začali svůj tlak opět zvyšovat a vytvářet si mnoho zajímavých střeleckých příležitostí. Stav utkání se však měnil až po půl hodině, kdy se do vápna probojoval aktivní Blokeš, který byl opět faulován. Druhou nařízenou penaltu proměnil Vopálenský. Třetí gól přidal Pelhřimov po povedené individuální akci Horkého, který po překonání tří domácích hráčů poslal přesnou průnikovou přihrávku na Adama, jenž se nemýlil. Po prvním poločase odcházeli do kabiny spokojenější hosté, kteří si díky aktivní hře vytvořili tříbodový náskok.

Pelhřimov si svůj náskok bezpečně pohlídal

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji hosté, kteří navázali na výkon z prvního poločasu. Postupně si opět vytvářeli mnoho střeleckých příležitostí, ale pokusy Adama a Jeřábka v brance neskončily. Zbytek utkání se odehrával na polovině domácích a hosté si tak svůj náskok s přehledem ohlídali a nedovolili domácím snížit. Pelhřimov si tak odvezl z Lukavce všechny body.

Další kolo čeká Lukavec výjezd do Ústrašína, který se pokusí napravit zaváhání s Horní Cerekví. Mužstvo Pelhřimova naopak na domácím hřišti přivítají Počátky.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Jaroslav Roubal: "Pelhřimov ukázal obrovskou sílu v kombinaci a skvělé individuální výkony. Zaslouženě vyhrál.

FK Maraton Pelhřimov B
Adam Kotrč: „Průběh utkání probíhal podle našich představ. Vypracovali jsme si spoustu šancí, které jsme ale nedokázali proměnit. Tým se zápas od zápasu zlepšuje, ale je stále na čem pracovat.“



Sestavy


TJ Start Lukavec
J. Roubal [-] - D. Wenemoser [-] (64. M. Šedivý [-] ) , J. Kalina [-] , M. Chomát [-] , L. Kotek [-] , D. Rážek [-] , L. Kratochvíl [-] (64. M. Kott [-] ) , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-] , V. Prchal [-] , V. Prchal [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Dvořák [-] - M. Kalina [-] , A. Kotrč [-] , R. Hejda [-] , J. Kordík [-] - M. Horký [-] , T. Jeřábek [-] (62. P. Heřmánek [-] ) , K. Blokeš [-] , L. Vopálenský [-] (56. D. Fanta [-] ) , P. Fical [-] - J. Adam [-]

ŽK: 26. V. Prchal , 78. J. Mařinec , 87. D. Rážek , 88. A. Mišoň - 43. L. Vopálenský , 58. R. Hejda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - ZAMRZLA Milan (N), ADAM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Šmíd Vojtěch

Expert: Dominik Rážek
Tip experta: výhra domácích

Bude to velmi těžké utkání, ale pokusíme se urvat, co nejlepší výsledek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů