Horní Cerekev nedala rezervě Žirovnice šanci a zvítězila vysoko 8:0


Branky


25. J. Chadim , 32. J. Kasal , 40. M. Duba , 47. J. Chadim , 54. J. Kasal , 64. M. Kůta , 66. J. Serbus , 83. L. Suchý
12

Sobotní odpoledne nabídlo fotbalovým fanouškům zajímavé utkání mezi domácí Horní Cerekví a hostující Žirovnicí B. Domácí vstupovali do zápasu jako favorité, ovšem takové střelecké představení a suverénní výkon čekal málokdo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O úvodní branku zápasu se postaral Chadim

Domácí vstoupili do prvního poločasu aktivněji, ale hosté byli schopni dlouho tlaku domácích odolávat. Tento obranný val ovšem dokázal ve 25. minutě provalit Chadim. Domácím tak spadl obrovský kámen ze srdce a do poločasu dokázali vstřelit ještě dva góly. O druhou branku se postaral po krásné individuální akci Kasal. Chvilku před koncem prvního dějství se ještě dokázal hlavičkou prosadit M. Duba, který si poradil s hezkým centrem Kůty.

Cerekev přidala Žirovnici na rozloučenou dalších pět branek

Druhé dějství žádnou výraznou změnu obrazu hry nepřineslo. Zápas se definitivně rozhodl ve 47. minutě, kdy zvýšil na 4:0 Chadim, což hostujícímu týmu doslova zlomilo vaz. Další branky domácích poté přidali Kasal, Kůta, Serbus a Suchý. Horní Cerekev tak zvítězila 8:0 a nedala soupeři šanci. Žirovnice ovšem podala velmi sympatický a bojovný výkon. Za zmínku stojí výkon hostujícího gólmana Koláře, který pochytal spoustu gólových šancí. Kdyby se tak nestalo, mohlo by utkání vypadat možná zcela jinak.

Další kolo čeká Horní Cerekev odpočinek. Naopak Žirovnici čeká doma utkání s Černovicemi.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Martin Duba: „Drtivou většinu zápasu jsme na hřišti dominovali a zápas zaslouženě dovedli do vítězného konce. Škoda, že jsme nepřidali více gólů, šanci na to bylo mnoho. Děkuji klukům za skvělý výkon.“




Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - OŠANEC Jan (N), KŘÍŽ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2021 10:23
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Dominik Rážek
Tip experta: remíza

Tady si nejsem úplně jistý, ale myslím, že zápas bude velmi vyrovnaný. Myslím, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích