2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec oloupil Červenou Řečici o všechny body


Branky


42. V. Pulda , 60. O. Plachý - 5. D. Rážek , 20. D. Rážek , 30. Z. Káva (vl.) , 70. J. Mařinec
10

4. kolo soutěže připravilo pro fotbalové fanoušky zajímavé a atraktivní utkání mezi domácí Červenou Řečicí a Lukavcem. Utkání nabídlo mnoho branek, ale také velmi kontroverzních a diskutabilních momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení pokutových kopů

 

Od prvních minut zápasy byli aktivnější hosté, kteří šli také zaslouženě brzy do vedení. O úvodní branku utkání se po krásné individuální akci postaral Dominik Rážek. I po prvním vstřeleném gólu zůstal obraz hry obdobný a hostující Lukavec držel více balon na svých kopačkách a nedával domácím mnoho prostoru pro zakončení. Hosté si vytvářeli další brankové příležitosti, ale zásluhou domácího brankáře Brázdy zůstal stav po úvodní čtvrthodině pouze na jednobrankovém rozdílu. Za zmínku stojí především první pokutový kop v zápase, který domácí brankář výborně zneškodnil.

Ve 20. minutě se však skóre měnilo, kdy po faulu brankáře Brázdy, který fauloval hostujícího Milana Zamrzlu, s přehledem proměnil dnes výborný Dominik Rážek pokutový kop. Za deset minut hosté zvýšili už na rozdíl tří branek, kdy si nešťastně do vlastní brány srazil rohový kop Káva.

Velmi zásadní okamžik přišel ve 41. minutě, kdy byl vyloučen hostující brankář David Rážek. Rozhodčí mu udělil rovnou červenou a hosté se tak museli smířit s početním oslabením, které bylo vzhledem k odpískanému faulu, velmi kruté. Za vyloučeného brankáře se do brány musel postavit Jaroslav Roubal. Nařízenou penaltu proměnil nejlepší dnešní hráč domácích Vojtěch Pulda. Do kabin se tak šlo za nepříznivého stavu pro domácí, naopak Lukavec odcházel do kabin spokojenější, ačkoliv musel zkousnout hořkou pachuť přísného vyloučení.

K otočení utkání nakonec nedošlo

 

Druhý poločas začali aktivněji domácí, ale bohužel si žádnou střeleckou příležitost nevytvořili. Skóre utkání se měnilo až v 60. minutě, kdy využili domácí chyby hostů na polovině hřiště, dostali se do přečíslení, které bylo po centru z pravé strany využito Plachým. Na konečných 2:4 upravil výsledek utkání Mařinec, který se dostal do protiútoku a po rychlé individuální akci přidal pojišťovací branku. O čtyři minuty později došlo také k vyloučení na domácí straně, kdy byl do sprch poslán domácí kapitán Dýnek. Ve zbývajícím čase se žádný z týmů k další brankové příležitosti nedostal a závěrečným hvizdem rozhodčího se potvrdilo zasloužené vítězství Lukavce.

V dalším kole Červenou Řečici utkání v Počátkách. Naopak Lukavec na svém hřišti přivítá rezervu Pelhřimova.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Červená Řečice
Jan Brázda: „Sportovně musím uznat , že soupeř byl lepší herně, kombinačně i fyzicky. V útoku nám hodně chyběl Tomáš Obranec, se kterým by styl naší hry vypadal trochu jinak. Zápas také výrazně ovlivnil výkon rozhodčího Kostky, který bohužel zápas nezvládl. Dvě červené karty, o kterých by se dalo diskutovat. Dále tři odpískané penalty, ze kterých byla dle mého názoru pouze jedna skutečná. Nakonec přidal rozhodčí mnoho diskutabilních a nesmyslných rozhodnutí, která výrazně ovlivnila dnešní utkání. Hosté však vyhráli zcela zaslouženě.“

TJ Start Lukavec
Jaroslav Roubal: „Dle mé názoru jsme podali skvělý týmový výkon a zaslouženě vyhráli, jen je škoda, že jsme některé šance neproměnili a nerozhodli utkání už dříve.“



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
J. Brázda [-] - T. Novák [-] , J. Markvart [-] , J. Keller [-] , V. Pulda [-] , R. Smrčka [-] , J. Dýnek [-] , J. Duchan [-] , D. Roubal [-] , Z. Káva [-] , T. Dohnal [-]

TJ Start Lukavec
D. Rážek [-] - M. Chomát [-] , L. Kotek [-] , D. Rážek [-] , L. Kratochvíl [-] , V. Zamrzla [-] , A. Mišoň [-] , J. Mařinec [-] , M. Zamrzla [-] , V. Prchal [-] , V. Prchal [-]

ŽK: 44. J. Duchan - 44. D. Rážek , 73. L. Kratochvíl , 85. V. Zamrzla . ČK: 74. J. Dýnek - 40. D. Rážek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOSTKA Milan - PEŠEK Jiří (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Petr Mareš
Tip experta: remíza

Tohle utkání bude velmi vyrovnané, proto soudím, že skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích