Ústrašín nedokázal využít domácího hřiště a prohrál s týmem Horní Cerekve.


Branky


12

Sobotní odpoledne nabídlo fanouškům střetnutí mezi domácím Ústrašínem a hostující Horní Cerekví. Již před utkáním bylo zřejmé, že dojde na velmi náročné a soubojově vyostřené utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólové radosti

 

V úvodním dějství mohli fanoušci vidět především důraznou a tvrdou hru ze strany obou týmů. Horní Cerekev držela míč častěji na svých kopačkách a vytvořila si také mnoho střeleckých příležitostí, avšak žádná z těchto střel neskončila v bráně, kterou hájil netradičně Vonásek. Vzhledem k tempu hry a povaze obou týmů docházelo k častému přerušení hry a navyšování počtu standardních situací. Co se týče šancí, tak na straně Horní Cerekve stojí za zmínku střela zpoza vápna, kterou vyprodukoval hostující střední záložník Brada. Na něj navázal poté Šimák, Kůta a Hrdina, ale ani jedna z těchto příležitostí neznamenala změnu skóre. V závěru prvního poločasu se do slibné šance pro domácí dostal Šoula. Ten využil přesnou průnikovou přihrávku za obranu, ale v tváří v tvář brankáři Dvořákovi neuspěl. Do kabin se tak odcházelo za vyrovnaného stavu 0:0.

Hrdina vstřelil vítězný gól a stal se pro hostující tým „hrdinou“ zápasu

 

Druhý poločas navázal na ten první. Od obou týmů to bylo čekání na chybu druhého. Takové chyby se dočkali hosté v 58. minutě, kdy využil nedorozumění v domácí obraně Hrdina, který se individuálním průnikem dostal ke střele. Ta byla dostatečně razantní a přesná, takže Vonásek neměl šanci brance zabránit. Další příležitost přišla o několik minut později, kdy Horní Cerekev zahrávala rohový kop. Ke smůle domácích se ve vápně nejlépe zorientoval hostující Filsoch a pohotovou patičkou zvýšil skóre zápasu na dvoubrankový rozdíl. Zbytek utkání žádné výrazné příležitosti nepřinesl a Horní Cerekev si tak náskok klidnou hrou a držením míče pohlídala. Domácí Ústrašín tak na své půdě podlehl a Horní Cerekev si odvezla všechny tři body.

 

V dalším kole má tým z Ústrašína volno, naopak Horní Cerekev se může připravovat na rezervu Žirovnice, kterou přivítá na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Martin Šoula: „Aktivní vstup do zápasu vyšel oběma celkům. První poločas se hrál pohledný fotbal plný osobních soubojů. Dvě neproměnné gólové příležitosti pro nás byly osudné. Druhý poločas byl v režii hostů, kteří si dvěma góly pohlídali zisk tří bodů.“

SK Horní Cerekev
Martin Brada: „Přestože jsme do Ústrašína přijeli bez čtyř hráčů základní sestavy, byli jsme po většinu utkání lepším týmem. Kombinační hrou se nám dařilo překonávat ústrašínskou obranu a vytvořili jsme si několik dobrých šancí ke skórování. Domácí se snažili těžit z dlouhých nakopávaných balonů,se kterými si ovšem naše obrana v čele s Matějem Šimákem dokázala poradit. Zhruba po hodině hry jsme konečně protrhli střeleckou smůlu, kdy se po rychlém průniku prosadil Hrdina. Klid nám přineslo až zvýšení skóre na 2:0, to se v malém vápně soupeře nejrychleji zorientoval Filsoch a patou zavěsil. Zbytek utkání jsme si již bez větších potíží pohlídali.“



Počet diváků: 60. Rozhodčí: BURZA Milan - ROD Martin (N), SERBUS Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2021 23:07
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Horní Cerekev i s několika absencemi nezaváhá a porazí Ústrašín poměrem 3:1

18. 8. 2021 22:59
Myslím si že pan Vojtěch Šmíd nemá pravdu a Horní Cerekev přejede Ústrašín jako šinkanzen okolo zastávky na znamení jelikož máme minimálně na 1.b třídu a Ústrašín smeteme i přes velkou marodku.
Šmíd Vojtěch

Expert: Petr Mareš
Tip experta: výhra domácích

Od začátku soutěže bojujeme s absencí hráčů. Přesto si myslím, že zvítězíme a navážeme na vítězství se Žirovnicí. Zároveň vím, že Horní Cerekev nebude vůbec jednoduchý soupeř, který má zpočátku soutěže skvělou formu. Bude to velmi náročné a těžké utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů