3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice navázaly na úspěšný vstup do soutěže, když na domácím hřišti porazily rezervu Kamenice nad Lipou.


Branky


10

Obě mužstva šla do zápasu jako dosud neporažená, což byl jasný vzkaz pro fanoušky, že je čeká atraktivní a vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali bleskově do vedení

 

První poločas nabídnul doslova bleskový úvod, kdy se už ve třetí minutě zápasu po individuální akci prosadil domácí střední záložník Štefl. Tým z Černovic byl v úvodních deseti minutách aktivnější a snažil se kontrolovat hru na vlastních kopačkách. Vývoj utkání ovšem výrazně ovlivnila situace ze 20. minuty, kdy uviděl červenou kartu hostující Jan Strašík. Přestože hrála Kamenice v početním oslabení dokázala vyrovnat. Toto vyrovnání měl na svědomí David Hadač. Zbytek poločasu byl opět vyrovnaný, ale žádná se slibných šancí vstřelení gólu nepřinesla. To se změnilo pár minut před koncem poločasu, kdy se ozval opět skvěle hrající Štefl, který dorážel povedenou střelu Tíkala. Po vyrovnaném prvním poločase odcházelo do kabin spokojeněji domácí mužstvo.

Oslabená Kamenice bojovala do poslední minuty

 

Začátek druhého poločasu, i díky početní převaze, domácí tým podcenil, z čehož pramenilo následné vyrovnání Kamenice. Druhý gól v utkání si připsal Hadač a povzbudil tím oslabenou Kamenici, která cítila příležitost získat utkání na svoji stranu. Následovala vyrovnaná hra, kdy měl chvílemi blíže k vítězství právě hostující tým. Na tyto naděje ovšem reagoval v 76. minutě Paclík, který se prosadil po rychlém samostatném úniku a nakonec rozhodl o konečném výsledku 3:2 pro domácí.

 

Černovice v dalším kole čeká utkání v Obratani, která zvítězila nad rezervou Žirovnice. Naopak Kamenice přivítá doposud stoprocentní tým ze Speřic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Šimon Paclík: "Čekal se pěkný fotbalový zápas. Bohužel náš výkon poznamenalo mnoho absencí. Kameničtí hráči byli fotbalovější, my však efektivnější, to rozhodlo zápas."




Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - V. Štefl [-] , J. Hromadník [-] (66. R. Kubů [-] ) , Š. Paclík [-] (92. J. Pekař [-] ) , L. Pěnka [-] , O. Hodina [-] , D. Růžička [-] , J. Tíkal [-] (66. L. Vaníček [-] ) , P. Krejčí [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - M. Jirsa [-] (46. P. Klusáček [-] ) , J. Strašík [-] , O. Šuranský [-] , J. Pfaur [-] - O. Vacovský [-] (76. P. Tuček [-] ) , J. Tětiva [-] , R. Pelc [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] , D. Hadač [-] (81. L. Novák [-] ) -

ŽK: 37. Š. Paclík , 87. L. Vaníček - 9. J. Strašík , 59. J. Pfaur , 85. L. Novák . ČK: 20. J. Strašík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - BOHUSLAVICKÝ Jiří (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Šmíd Vojtěch

Expert: Petr Mareš
Tip experta: výhra domácích

Černovice mají v posledních letech velmi silný tým a věřím, že zaskočí rozjetou Kamenici.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza