O. Busta 30.
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:15

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice veze výhru z Moravských Budějovic


Branky


0

Moravské Budějovice dnes hostili nebezpečnou Žirovnici. Domácí minule vyhráli s přehledem v Havlíčkově Brodě a spravili si tak chuť po domácí porážce v derby s Okříškami. To hosté se rozjíždějí pomaleji. Po jasné prohře v Chotěboři získali minule první bod za remízu ze Světlou, ale pro tým Leoše Mitase to je málo. V dnešním duelu se rozohdovalo až v závěru, který patřil hostům. Ti ho nakonec získali pro sebe 2:1 a připsali si první výhru v ročníku. Budějovice naopak i podruhé prohráli doma 1:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhé čekání na gólovou příležitost

Oba týmy začaly obezřetně a z dobré obrany a tak si na první šanci museli diváci počkat až do 23. minuty, kdy hostující Kořínek našel na malém vápně úplně volného L. Dýnka, ten však ve skluzu přestřelil branku. Domácí se pak dostali dvakrát k zakončení hlavou, ale oba pokusy šly mimo. Ve 30. minutě vypálil za hranicí velkého vápna Dušek. Jeho tvrdou střelu vyrazil brankář Švec pouze k volnému O. Bustovi a ten poslal domácí do vedení. Z následného protiútoku se k odraženému míči ve vápně dostal T. Hřebecký a střelou k tyči srovnal skóre. V poslední minutě po rohu Duška střílel Novotný těsně nad.

Rozhodnutí v samém závěru

Druhý poločas zahájili šancí hosté,ale střela T. Houšky z hranice velkého vápna šla těsně nad. Stejné parametry měla i hlavička M. Šplíchala po rohu Duška na druhé straně. Po hodině hry dlouhý odkop Jelínka propadl ve vápně až k volnému Duškovi, kterého však vychytal Švec. Další šance O. Busty z úhlu skončila pouze na venkovní tyči. Závěr utkání patřil hostům. V 79. minutě po rohu Dýnka hlavičkoval na malém vápně Svoboda těsně vedle. Rozhodnutí přinesla 87. minuta, kdy trestný kop Dýnka orazítkoval břevno a odražený míč poslal do sítě Jakub Svoboda - 1:2



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Hosté byli v prvním poločase lepší v pohybu, my se ale ujali vedení, které nám bohužel vydrželo jen minutu. Druhý poločas jsme byli zase lepší v poli my, na vyložené šance vyhráli 3:1, nastřelili dvakrát tyč, ale těsně před koncem jsme nepohlídali odražený míč od břevna po standardní situaci a prohráli..

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Vítězství mě těší dvojnásob -dosáhli jsme ho na hřišti soupeře. A podle mě jsme vyhráli zaslouženě, lepší výkon jsme podali v prvním poločase. Jsem rád, že se trefil Hřebecký - to je pro mladého útočníka vždycky důležité. Chtěl bych vyzdvihnout výkon celého týmu, včetně náhradníků. Byla to týmová práce!



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - V. Novotný [-] , K. Busta [-] , L. Stehlík [-] , A. Svoboda [-] - M. Šplíchal [-] , V. Dušek [-] , R. Švanda [-] (87. P. Benda [-] ) , O. Busta [-] - T. Kopeček [-] , L. Veselý [-] (11. M. Pařízek [-] )

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - D. Kuš [-] , V. Kněžínek [-] , P. Houška [-] , J. Svoboda [-] - V. Staněk [-] , L. Dýnek [-] , J. Kořínek [-] (88. L. Makovička [-] ) , V. Hadrava [-] (77. D. Rozporka [-] ) - T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] (90. V. Cajz [-] )

ŽK: 32. V. Dušek , 81. T. Kopeček - 75. P. Houška .
Hráči zápasu: O. Busta - J. Svoboda , T. Hřebecký .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.