Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec poprvé vyhrál a hned to byla kanonáda


Branky


0

Favorit z Humpolce se na podzim zatím trápí. Minule ztratil dobře rozehraný zápas s rezervou brodského Slovanu a po divoké remíze 4:4 si připsal teprve druhý bod.  V sobotu zajížděli na hřiště soupeře na podzim již potřetí - tentokrát je čekala domácí Žirovnice. Tým Leoše Mitase po slabším začátku v minulém kole zabral a vyhrál 2:1 v Moravských Budějovicích. Domácí si tedy věřili a doufali, že by proti doposud nevýraznému Humpolci mohli minimélně bod urvat. Jenže opak byl pravdou, v humpolecké šatně patrně zazněl v týdnu pořádný budíček a Humpolec Žirovnici přejel 6:0 !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Humpolec uspěl s nátlakovou hrou

Humpolec se v tabulce nachází někde, kde rozhodně nechce být a v Žirovnici dával od začátku najevo, že s tím hodlá něco dělat. Byl od začátku lepší, daleko více byl na míči než domácí Slavoj. Poprvé zahrozil v 10. minutě Tomovič, pálil však těsně mimo branku domácího Švece. Stejně dopadl i J. Pikl o čtyři minuty později. Domácí se pak poprvé osmělili, ale opakovaná Dýnkova standardka větší vzruch nepřinesla. Poprvé se skóre měnilo ve 22. minutě - uvnitř vápna se míč dostal až k Danu Šerému a ten překonal Švece - 1:0. Hosté pokračovali v dobré nátlakové hře, která do poločasu přinesla další tři branky. DOmácí obrana pod tlakem vyráběla chyby, hosté jim odebírali míče a po podobných kombinacích ve vápně se prosadili ve 28. minutě F. Kubíček, o šest minut později J. Skryja a aby domácím fanouškům poločasové pivo ještě více zhořklo, přidal 4. branku ve 45. minutě opět D. Šerý. Za stavu 0:2 mohl snížit domácí M. Kubíček , jenže si v samostatném úniku na Kříže nepřišel. Jinak byl poločas jednoznačně v režii hostů.

Domácí nerezignovali, přesto se rozdíl ve skóre ještě navýšil

Žirovnice nechtěla nic před domácím publikem zabalit a druhou půli začala agilně. Deset minut dokázala Humpolec přehrávat, ale gólově se neprosadila. Největší šanci ke korekci výsledku odmítl hned ve 46. minutě M. Kořínek, toho však tváří v tvář vychytal skvělý Kříž. V podobné šanci neuspěl ani střídající D. Rozporka. A tak v poklidu hrající hosté opět přebrali aktivitu a přidali další branky. Nejprve se v 71. minutě trefil T. Kopic a v 79. minutě se po faulu ve vápně postavil k penaltě J. Skryja a svým druhým gólem v zápase uzavřel střelecký účet zápasu, který jednoznačně jeho tým opanoval - 0:6. Pak ještě zahrozil střídající Makovička na straně domácích, skóre se však již neměnilo a Humpolec si odvezl premiérovou podzimní výhru.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Nám se to utkání celkově nepovedlo. Hosté byli lepší, agresivnější a hra odpovídá výsledku. My jsme si nějaké šance také vypracovali, ale jejich zakončení odpovídalo naší dnešní mizérii, naopak Humpolec předvedl kvalitní souhru.

AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Rozhodl již první poločas, kde jsme jsme aktivní , nedovolili jsme soupeři dostat se do gólů,dobře jsme kombinovali,a ve vápně jsme dělali domácím obrovské problémy. Do druhého poločasu jsme nastoupili koncentrovaně, po chybách z posledních zápasů jsme nechtěli inkasovat branku a to se povedlo.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - D. Kuš [-] , V. Kněžínek [-] , P. Houška [-] (30. D. Rozporka [-] ) , J. Svoboda [-] - V. Staněk [-] , F. Vilímek [-] (75. L. Makovička [-] ) , L. Dýnek [-] , T. Houška [-] - T. Hřebecký [-] , M. Kořínek [-] (54. V. Hadrava [-] )

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Maršík [-] , J. Málek [-] , D. Alt [-] , D. Procházka [-] - O. Tomovič [-] (69. L. Bláha [-] ) , D. Šerý [-] , J. Skryja [-] (85. A. Beránek [-] ) , M. Kratochvíl [-] - J. Pikl [-] , F. Kubíček [-] (46. T. Kopic [-] )

ŽK: 66. D. Maršík .
Hráči zápasu: D. Šerý , O. Tomovič .
Místo: Počátky. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.