J. Adamec 41. (p.)
J. Petřík 82.
2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Adamec pomohl brankou Světlé k remíze s Jemnickem


Branky


41. J. Adamec (p.) , 82. J. Petřík - 61. P. Tesař , 69. F. Kříž
0

Vedoucí Jemnicko přijelo do Světlé hájit svoji podzimní neporazitelnost. Hosté z Jemnice od prvního kola prokazují, že ne nadarmo měli minulý podzim jasně nejlepší. Toho si byli skláři vědomi a trenér František Polák nato chtěl svoje ovečky připravit. Minule se jim zápas v Chotěboři nepovedl a k reparátu si nemohl přizvat atraktivnějšího soupeře! V zápase samotném se potvrdilo, že Jemnicko má kvalitnější kádr a většinu času drželo otěže utkání. Jenže domácím se podařilo z minima šancí vytěžit maximum a berou bod po remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltový úspěch brankáře Adamce poslal skláře do vedení

U Sázavy se dnes hrálo od začátku pod taktovkou Jemnicka. Hosté dávali od první do poslední minuty najevo, že přijel vedoucí tým tabulky. Světeláci spoléhali na rychlé protiútoky a standardní situace. První šanci si připravili aktivnější hosté. V 7. minutě se k přímáku postavil M. Netrda a centrem našel P. Tesaře, jehož zakončení se však mezi tři tyče nevešlo. V další příležitosti se o pár minut později objevil jemnický útočník L. Morkus, ale také si na Adamce nepřišel. Do vedení šli překvapivě domácí. Světlá ubránila několik ošemetných situací a ve 41. minutě sama udeřila. Po chybě hostující obrany byl ve vápně faulován J. Petřík a k míči se pro mnohé překvapivě postavil brankář Jindřich Adamec. Některým domácím fanouškům zatrnulo, zda to nedopadne jako v oblíbeném fotbalovém seriálu Okresní přebor, ale Adamec paralelu s tímto seriálem nepřipustil a na rozdíl od brankáře Houslic Káji ji proměnil- 1:0. 

Hosté zápas otočili, ale nakonec nevyhráli

Ve druhé půli se nečekaně prohrávající favorit z Jemnicka hnal za vyrovnáním, ale první velkou příležitost si vypracovali domácí. Petřík zakombinoval s M. Křikavou a ten poslal do samostatného úniku P. Dvořáka, který však tváří v tvář proti Kopečkovi neuspěl. Pak se již dočkalo Jemnicko. V 61. minutě se po parádní akci M. Netrdy, který protlačil míč přes tři domácí hráče, dostal míč k P. Tesařovi a ten srovnal na 1:1. Hosté v těchto minutách domácí opravdu sevřeli a v 69. minutě tento tlak korunovali vedoucí brankou. Po hrubce J. Valenty se do přečíslení dostal Š. Tobolka s L. Morkusem, který našel parádně kanonýra F. Kříže a bylo to 1:2. Hosté směřovali za třemi body, jenže domácí se vzchopili k závěrečné aktivitě a v 82. minutě se po drobném zaváhání hostujících zadáků radovali z vyrovnávací branky. J. Pohnětal našel L. Rezka, ten uvolnil J. Petříka, který překonal Kopečka - 2:2. Ve zbytku utkání už skláři neinkasovali a připsali si bod za cennou remízu.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: My jsme počítali s tím ,že velice kvalitní tým soupeře bude udávat hru a chtěli jsme hrozit ze standardních situací a brejků. To se nám i s přispěním penalty, na kterou si nejvíce věřil gólman Jindra Adamec , podařilo a získali jsme cenný bod! Jsem s bodem spokojen..

1. FC JEMNICKO
Pavel Klejdus, trenér Jemnicka: Jeli jsme do Světlé s tím, že chceme udržet neporazitelnost a to se nám také podařilo. Možná jsme po tom, jak se zápas vyvíjel mohli brát body všechny, ale soupeř měl svoji kvalitu a my jsme s remízou spokojeni. Soupeř nás maximálně trestal za naše chyby, kterých bychom se chtěli pro příště vyvarovat.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , J. Pohnětal [-] , J. Valenta [-] , J. Klaus [-] - L. Rezek [-] , M. Křikava [-] , P. Dvořák [-] , L. Vodička [-] , D. Valenta [-] - J. Petřík [-] (88. M. Muzikář [-] )

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Bastl [-] , Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] - M. Netrda [-] , Š. Tobolka [-] , P. Tesař [-] , S. Křivánek [-] - L. Morkus [-] , F. Kříž [-]

ŽK: 55. J. Klaus , 72. J. Petřík , 76. J. Pohnětal - 41. T. Bastl , 48. Š. Tobolka , 51. M. Máca , 56. Z. Koutný , 75. P. Tesař .
Hráči zápasu: L. Rezek , J. Petřík - L. Morkus .
Místo: Světlá n/S. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.