Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná otočila zápas a veze 3 body z Havlíčkova Brodu


Branky


0

Rezerva Havlíčkova Brodu dnes hostila Sapeláky z Polné. Jednalo se souboj tabulkových sousedů: domácí i hosté mají shodně pět bodů za jednu výhru a dvě remízy. Domácí doma v předminulém kole porazili Jaroměřice, Polná se prvního vítězství dočkala až v kole minulém, kdy doma udolala Okříšky. Čekala se tedy oboustranná snaha o zisk druhého vítězství v letošním ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném poločase vedl Brod

Oba týmy začaly nebojácně.  Již ve druhé minutě vyslal P. Matějíček spoluhráče  J. Szabó do výborné příležitosti, koncovka však útočníkovi  hostí nevyšla. V 7. minutě chyboval Filip Dvořáček, domácí šli do brejku, na jehož konci byl pohotový zákrok Petra Koubka v brance Polné. Ve 12. minutě vyslal Petr Barák svého parťáka z útoku J. Szabó do úniku, který hostující snajpr zakončil gólem, jenž však nebyl uznán pro těsný ofsajd. O dvě minuty později pro změnu hořelo u brány hostí, Tomáš Teplan šikovně přelstil oba stopery, ale jeho střelu k tyči Koubek zkrotil. Ve 20. minutě pohotově vypálil  všudybyl  Szabó z cca 20 m a domácí gólman Beránek ji pokryl. Pár minut nato unikl po levém křídle Pavel Matějíček, dělovkou však pouze nastřelil domácího brankáře. Hosté byli v této pasáži opticky aktivnějším týmem, přesto si odnášeli do šatny manko. V 37. minutě totiž po sérii chyb hostujících hráčů se míče zmocnil Tomáš Teplan a zajistil domácím poločasové vedení 1:0.

Sapeláci duel zkušeně otočili

Po poločase Polná přidala a zpřesnila hru, domácí naopak na čas vyklidili pole. Jejich herního útlumu dokonale hosté využili a během deseti minut utkání zcela otočili. V 57. minutě si na dalekonosný pas M. Zamazala naběhl Petr Barák a z voleje nedal Beránkovi  šanci 1:1. V 62. minutě vybojoval míč na levé straně Pavel Matějíček, zakombinoval s Jakubem  Szabó, ten posunul míč  na Filipa Dvořáčka a pro něj bylo jednoduché potrestat Brod  podruhé – 1:2. O tři minuty později po krásné kombinaci Pavla Matějíčka a Petra Baráka zasadil domácím dokonalé K.O Jakub Szabó 1:3. V 67. minutě navíc mohli  hosté opět skórovat, přesný centr M. Zamazala našel hlavu Petra Baráka, jehož  střelu zastavilo břevno. Potom však hosté polevili a domácí je zmáčkli. Výsledkem byla nebezpečná střela ze 77. minuty a následné snížení  Karla Svobody v 83. minutě. O dvě minuty později měli domácí ještě nebezpečný roh, ale závěrečné minuty již hosté zvládli a odvezli si z Havlíčkova Brodu cenné tři body za vítězství 3:1. Pár momentů z utkání si můžete prohlédnout ve fotogalerii, jejímž autorem je Dr. Ivo Havlík.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ján Bdžoch, trenér Havlíčkova Brodu: Nezačali jsme zle, ale ve druhém poločase rozhodl přístup hráčů k dostupování, byli jsme několikrát druzí u balonu. Koncentrovanost, soustředěnost a zodpovědnost nebyla taková, jak jsme si řekli v kabině.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: Dnes jsme odjeli do Havlíčkova Brodu s velmi oslabeným kádrem a náš tým zaslouží velkou pochvalu za zlepšený výkon v druhé půli, ve kterém jsme přehráli mnohem mladšího soupeře a dokázali zvítězit na půdě soupeře. Je třeba ocenit velkou bojovnost !



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , L. Burjetka [-] , T. Vendl [-] - A. Rokos [-] , P. Bartok [-] , M. Báča [-] , L. Sůva [-] (71. L. Bača [-] ) , D. Fikar [-] - T. Teplan [-] (71. J. Horn [-] )

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - M. Zamazal [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Takács [-] - M. Brnický [-] , P. Matějíček [-] (89. J. Šebesta [-] ) , P. Barák [-] , J. Vacek [-] - J. Szabó [-] (90. J. Lokvenc [-] ) , F. Dvořáček [-]

ŽK: 59. A. Rokos - 90. J. Szabó .
Hráči zápasu: M. Beránek - J. Vacek , P. Tržil .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.