Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá zdolala Moravské Budějovice


Branky


0

6. kolo dnes pokračovalo i ve Světlé nad Sázavou. Domácí se podruhé za sebou představili doma, minule uhráli cennou remízu s jemnickým lídrem. Skláři mají zatím 6 bodů a další by se jim tak rozhodně hodili. Ale do Posázaví dnes zavítal tým s nejlepší venkovní bilancí - Moravské Budějovice. Tým Petra Kylíška oba dosavadní zápasy na hřištích soupeřů zvládl na jedničku, 6 bodů a skóre 7:2. Dvěma slovy - slušná vizitka. O to těžší práce dnes čekala na hostitele ze Světlé, které po zápasech v Chotěboři a s Jemnickem čekal opětovný křest ohněm. Další těžký zápas však zvládli na jedničku a po zásluze zvítězili 3:1, když se konečně dvakrát trefil kanonýr Křikava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili skóre během dvou minut

Hostitel od Sázavy byl od prvních minut aktivnějším a celkově lepším týmem. První čtvrdhodinka se nesla ve znamení souboje domácího útočníka J. Petříka a hostující obrany. Ale ani jednu ze třech slibných příležitostí domácí hráč nevyužil, hostující obrana v čele s brankářem Jelínkem si vždy poradila. Až ve 20. minutě se vážněji ozvali hosté. Ale M. Pařízek mířil se skrumáže mimo. Přesto se hosté trochu nečekaně ujali vedení. Ve 31. minutě pronikal po křídle Robert Švanda, s jeho centrem si patrně pohrál vítr a balón zapadl za záda bezmocného Adamce - 0:1. Ale domácí nesmutnili dlouho. Ve 36. minutě napáli Jan Pohnětal ze 30 metrů spojnici a odražený míč uklidil do sítě Miroslav Křikava - 1:1. A hned za minutu slavili domácí příznivci podruhé. To se po samostatné akci prosadil Pavel Čuřík. Ten samý hráč mohl před odchodem ještě navýšit náskok sklářů, ale jeho nadějný pokus odvrátila obrana Budějovic na roh

Domácí si vývoj utkání pohlídali

Ve druhém poločase se hrál spíše bojovný duel ve středu hřiště, častěji pod taktovkou domácích hráčů. Ti tak umě otupili snahu hostů o vyrovnání a sami se pouštěli do rychlých útoků. Jeden takový přinesl definitivní rozuzlení zápasu. V 74. minutě našel aktivní P. Čuřík Miroslava Křikavu a ten svojí druhou brankou v zápase posunul skóre na 3:1 pro domácí. Hosté se zcela definitivně nevzdali a zejména M. Pařízek se snažil s výsledkem ještě něco udělat, ale domácí obrana v čele s brankářem Adamcem již žádné komplikace nepřipustila a Světlá si tak připsala druhé vítězství a posunula se na 6. příčku. 



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Dneska jsem opravdu spokojenej. Věděli jsme, že nás čeká zkušené mužstvo s propracovaným systémem a podle toho jsme se nato připravili. Kluci plnili co jsme si řekli a přineslo to svoje ovoce. I když jsme prohrávali, tak jsme dál hráli a výsledek otočili. Pomohlo, že se konečně trefil M. Křikava..

SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Domácí byli lepším týmem a po zásluze vyhráli. Přijeli jsme v takové slepené sestavě a dokonce i z nenápadné akce otevřeli skóre. Pak jsme však po hloupých chybách inkasovali a ve druhé půli se už do žádné vyložené šance nedostali.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , J. Pohnětal [-] , J. Valenta [-] , J. Klaus [-] - L. Rezek [-] , M. Křikava [-] , P. Čuřík [-] (88. M. Muzikář [-] ) , D. Valenta [-] , L. Vodička [-] - J. Petřík [-] (83. P. Dvořák [-] )

SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - R. Švanda [-] , K. Busta [-] , A. Svoboda [-] , L. Stehlík [-] (17. J. Benda [-] ) - P. Benda [-] , O. Busta [-] , M. Šplíchal [-] , M. Procházka [-] (75. T. Pokorný [-] ) - M. Pařízek [-] , T. Kopeček [-]

ŽK: 53. J. Benda , 56. T. Kopeček , 67. M. Šplíchal , 90. M. Pařízek .
Hráči zápasu: P. Čuřík , M. Křikava - M. Pařízek .
Místo: Světlá n/S. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.