1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec porazil Světlou nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Humpolec dnes přivítal souseda z tabulky a regionálního soka ze Světlé nad Sázavou. Oba celky měly před dnešním zápasem devět bodů, ale aktuálně lepší formu má asi Humpolec. Ten sice zaspal úvod soutěže, ale v poslední době se rozjel, začal vyhrávat a v případě dnešní výhry se mohl posunout již na 3. příčku. To se také domácím nakonec podařilo, vyhráli těsně 1:0 a vyhoupli se na třetí pozici, 3 body za vedoucí duo Jemnicko - Velká Bíteš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství měla mírně navrch Světlá

V Humpolci se dnes hrálo od prvních minut bojovné utkání. Domácí byli po celý první poločas méně aktivním týmem, jejich hráči si nevěděli rady s důraznou hrou urostlých světelských obránců. Humpolec tak ztrácel snadno balón a hosté hrozili z rychlých kontrů. Světlá byla nebezpečná hlavně prvních 20 minut. V nadějné šanci se ocitl po zhruba čtvrthodince Miroslav Křikava, ale trefil pouze břevno. A jelikož domácí žádnou pořádnou šancí neodpověděli, tak se diváci branky nedočkali.

Vyrovnaný duel rozhodl Dalík

Ve druhém poločase zlepšili humpolečtí hráči pohyb hlavně bez míče, což se projevilo v 61. minutě,  kdy se ke střele dostal Daniel Šerý. Brankář  J. Adamec neudržel míč,  který dorazil střídající Radim Dalík do prázdné branky - 1:0.Světlá potom hru otevřela a domácí  si vytvořili několik šancí, především J. Pikl, R. Dalík a D. Šerý měli dobré příležitosti, kterým ale chyběl důraz a klid v zakončení. Hosté se snažili míče většinou  nakopávat, což jim žádnou větší šanci k vyrovnání nepřineslo, a tak zvítězil Humpolec 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Jana Beránková, vedoucí Humpolce: Bojovné utkání, nedokázali jsme se dlouho prosadit proti precizní obraně Světlé a nebyli jsme aktivní. Teprve ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb, což se projevilo vítěznou brankou. Hosté se pak snažili míče nakopávat do ohně, ale žádnou větší šanci si nevytvořili..

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Chtěli jsme domácí překvapit aktivním úvodem, což se nám myslím i povedlo a minimálně 20 minut byli lepší. Pak domácí hru vyrovnali a pomalu převzali aktivitu. V druhé části jsme jim dali prostor ke kombinaci, Humpolec navíc kvalitně prostřídal a utkání rozhodl ve svůj prospěch..



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , D. Maršík [-] , J. Málek [-] - L. Bláha [-] , T. Kopic [-] (75. T. Pícha [-] ) , O. Tomovič [-] (50. J. Skryja [-] ) , D. Šerý [-] - F. Kubíček [-] (30. R. Dalík [-] ) , J. Pikl [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , J. Pohnětal [-] , J. Valenta [-] , J. Klaus [-] - L. Vodička [-] , M. Křikava [-] , P. Čuřík [-] (60. P. Dvořák [-] ) , L. Rezek [-] , D. Valenta [-] - J. Petřík [-]

ŽK: 30. D. Alt - 43. P. Čuřík , 53. M. Karel .
Hráči zápasu: T. Kříž , D. Maršík - D. Valenta .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - Staněk, Doskočil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.