3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí potvrdilo roli favorita a přidrželo Herálec u dna tabulky


Branky


23. P. Mucha , 39. V. Beran , 59. L. Liška - 25. P. Hamák
0

Do Meziříčí přicestoval v předehrávce 7. kola topící se Herálec. Ten od druhého kola neuhrá ani bod, naposled doma zaspal první poločas důležitého zápasu s Jaroměřicemi, po kterém prohrával 0:3 a tuto ztrátu již nedohnal. Proto dnes chtěl tuto černou sérii přerušit a v Meziříčí bodovat. To se však lehko řekne, ale hůře provede. Rezerva Meziříčí se v posledních kolech našla, v nové soutěži se rozkoukala a dává najevo, že nechce hrát v Kraji druhé housle. V posledních třech kolech uhrála sedm bodů, vstřelila pět branek, ale hlavně ani jednou neinkasovala.Benfica v předehrávce roli favorita potvrdila a zvítězila 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali náskok, sami však po dlouhé době také inkasovali

Předehrávka sedmého kola začala opatrně, týmy se z počátku oťukávaly a také se dopouštěly mnoha nepřesností. Domácí se však brzy osmělily a začaly zle dotírat na branku Dominika Flídra. Ten mohl hned v 10. minutě  inkasovat. Neudržel střelu V. Berana, ale T. Bublan z dorážky minul. Okolo 20. minuty domácí Herálec sevřeli a výsledekem byla série tří rohů. Při tom posledním našel L. Liška parádně P. Muchu, jenž na první tyči zakončil - 1:0. Domácím však vedení dlouho nevydrželo. Ve 24. minutě se dopustily chyby, hosté se po ní dostaly k rohu a po něm se prosadil Petr Hamák. Ten tak ukončil neprůstřelnost Rostislava Kruby, která trvala úctyhodných 292 minut! Domácí Benfica pak přitlačila a dočkala se zaslouženého vedení. Ve 39. minutě se utěšenou ranou z 30 metrů blýskl Vlastimil Beran. Meziříčí šlo do kabin s vedením 2:1.

Meziříčí přidalo třetí branku, hosté hráli 25 minut o desíti

Meziříčí hned od první minuty druhé půle na Herálec tlačilo. Několikrát se před brankou Flídra blýsklo a pak i udeřilo. V 59. minutě rozjel akci L. Halámek, míč přebral T. Bublan a ten našel před brankou volného Lukáše Lišku - 3:1. Tato rozdílová branka domácí definitivně uklidnila. Ještě více klidu do jejich řad přinesla 65. minuta, kdy byl po ostrém zákroku na Bublana vyloučen hostující M. Kovář a zbytek zápasu tak Herálec dohrával jen v deseti. Domácí pak kontrolovali hru a hlídali si soupeře tak, aby ho do ničeho nepustili. Herálec se v zahuštěném středu dostal maximálně po vápno a to na snížení nestačilo. Meziříčí potřetí v řadě vyhrálo a vyhouplo se na 5. příčku.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Meziříčí B: Pro diváka se asi dnes moc pohledný zápas nehrál, zpočátku tam navíc bylo hodně nepřesností. My jsme pak hru zpřesnili a zaslouženě vyhráli. Po třetí brance a červené kartě zavládlo v našich řadách uspokojení a zápas se dohrával. Největším pozitivem v naší hře byla hra Tomáše Bublana, který dnes podal výborný výkon.




Sestavy


FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - P. Mucha [-] (74. R. Kurečka [-] ) , M. Maloušek [-] (46. D. Polák [-] ) , M. Souček [-] , L. Halámek [-] - J. Vítek [-] , M. Nevoral [-] , T. Bublan [-] , P. Pokorný [-] (81. D. Krčál [-] ) - L. Liška [-] , V. Beran [-]

TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] - O. Černý [-] , V. Uchytil [-] , F. Bureš [-] , P. Čejka [-] - J. Hořínek [-] , M. Kovář [-] , J. Slováček [-] , P. Hamák [-] - J. Myška [-] , M. Chyba [-]

ŽK: 26. P. Mucha , 78. M. Souček , 88. J. Vítek - 21. F. Bureš , 22. M. Chyba . ČK: 64. M. Kovář .
Hráči zápasu: M. Souček , T. Bublan - P. Hamák .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.