0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš vyhrála v Brodě a jde do čela soutěže


Branky


0

Havlíčkův Brod B dnes přivítal na svém hřišti aspiranta na vedoucí příčku, tým Velké Bíteše. Ta zvládla porazit minule Okříšky a před tím remízovala v Jemnici, čímž se udržela v nejužším čele tabulky. A jelikož znala včerejší remízový výsledek Jemnicka, věděla, že pokud zvítězí v Brodě, půjde do čela Krajského přeboru. Domácí tým však potřebuje doma bodovat, neboť momentálně se nachází na předposlední příčce. Rezerva Slovanu také bojovnost předvedla, ale na zkušený tým Bíteše to nestačilo, body odváží hosté po výhře 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan začal aktivněji, do vedení však šli hosté

Marodkou sužovaný tým nováčka Krajského přeboru začal doma aktivně a v první půli byl opticky lepším celkem. Jenže propracovaná obrana Velké Bíteše mladé mužstvo brodské rezervy do ničeho nebezpečného nepouštěla. Po úvodním oťukávání se první osmělili domácí a dostali se do dvou náznaků šancí. Ale zůstalo jen u náznaků. Jak se má z minima vytěžit maximum předvedli hosté názorně domácím ve 27. minutě. Z nenápadného odkopu se po přiklepnutí patou do prostoru dostal k míči nabíhající Radek Valsa propálil Kubáta v brance domácích - 0:1. To byla také jediná branková příležitost prvního poločasu.

Dvojitá Dvořákova pojistka přinesla Bíteši vítězství

Po změně stran začali aktivněji znovu domácí. A v úvodní čtvrthodině se také rozhodlo o osudu utkání. Nejprve šel domácí T. Teplan sám na brankáře  Janouška, ten jej však vychytal. Na druhé straně platilo nedáš-dostaneš. Po mírném podcenění domácí obrany se k balónu dostal bítešský střelec Tomáš Dvořák a poslal svůj tým do dvougólového vedení. To běžela 59. minuta.  Hosté se uklidnili a zejména stopérské duo Střecha - Kopáček drželo domácí hráče na uzdě. Hosté se zaměřili na brejky. Nejprve napálili tyč, ale v 74. minutě přidal po dobrém presinku a následné chybičce domácí obrany definitivní pojistku T. Dvořák - 0:3. Domácím se i po zbytek utkání nedala upřít bojovnost, ale daleko zkušenější soupeř komplikaci nepřipustil a po výhře 3:0 se vyhoupl do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jan Tuhý st.: Sehráli jsme herně vcelku vydařené utkání. Náš mladý tým předvedl nasazení a bojovnost. Bohužel mu však stále chybí zkušenosti, kterých měl dnešní soupeř dostatek a tím zápas rozhodl. Nejspolehlivějším článkem soupeřova týmu byli oba stopeři, tam jsme naráželi nejvíc..

FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše: Sehráli jsme zápas dobře odzadu. Pohlídali jsme si náběhy domácích a nepouštěli je do vápna. Navíc jsme neustále hrozili z rychlých brejků a to nám sedí.. Chceme v tomto stylu pokračovat, pohled do tabulky ukazuje, že nám to jde k duhu :)



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - J. Molák [-] , K. Svoboda [-] , M. Báča [-] , V. Halák [-] - T. Vendl [-] , T. Tůma [-] , J. Tuhý [-] , L. Sůva [-] (75. L. Burjetka [-] ) - T. Teplan [-] , J. Horn [-] (67. T. Nedvěd [-] )

FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - J. Horký [-] , L. Kopáček [-] , L. Střecha [-] , L. Kerber [-] - J. Pokorný [-] , P. Antoš [-] , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (70. M. Ivančík [-] ) , O. Mucha [-] (89. J. Jelínek [-] ) - T. Dvořák [-]

ŽK: 23. V. Halák , 36. J. Horn , 71. K. Svoboda , 89. M. Báča - 44. L. Střecha , 65. R. Valsa , 82. J. Horký , 85. O. Mucha .
Hráči zápasu: T. Tůma - L. Střecha , R. Valsa .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.