O. Busta 89.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec přišel v závěru o výhru


Branky


0

Pokud hrají Moravské Budějovice doma, pak většinou zahajují nedělní program. A stejně tomu bylo i dnes, když v rámci 8. kola přijel do Budějovic Humpolec. Budějovičtí již dvě kola nebodovali, naposledy doma ztratili s Jemnickem a dnes dostali po týdnu šanci na domácí reparát. Ale nepřijel lehký soupeř. Humpolec získal v posledních čtyřech kolech deset z dvanácti možných bodů a zápas od zápasu stoupá směrem k samotnému vrcholu tabulky. A svoji dobrou formu potvrdil i dnes v Budějovicích, kde do posledních chvil sahal po vítězství. Domácí odvrátili prohru až v předposlední minutě, nakonec se zrodila remíza 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila oběma brankářům

Úvod utkání patřil hostům, kteří kopali během první pětiminutovky tři rohy, se kterými si však domácí obrana poradila. Na druhé straně zahrozil svým důrazem na malém vápně O. Busta po dlouhém autu Kopečka. Další šanci hostí zahodil po úniku zbrklou střelou L. Bláha a stejně dopadla i spolupráce domácích O. Busty a L. Stehlíka. Po půlhodině hry se včasný vyběhnutím vyznamenali oba brankáři. Hostující Tomáš Kříž proti Stehlíkovi a budějovický Jaromír Klouda proti Dalíkovi. V závěru měl ještě velkou šanci Stehlík, ale jeho střelu pod břevno hostující brankář Kříž vyrazil na roh.

Domácí zachránili remízu za pět minut dvanáct

Druhý poločas začali aktivněji domácí. Hlavička J. Bendy po centru A. Svobody však šla nad břevno. Po hodině hry kopali domácí dva rohy a zakončení O. Busty bylo jak  přes kopírák - těsně nad břevno. V 65. minutě odkopával míč ve vápně J. Benda tak nešťastně, že trefil střídajícího Filipa Kubíčka, od kterého se míč odrazil pod břevno. Čtvrt  hodiny před závěrem mohl navýšit vedení hostí Jiří Pikl z trestného kopu. S jeho střelou pod břevno si však bravurně poradil domácí Klouda. Dvě minuty před koncem měl velkou šanci domácích Stehlík, který šel sám na Kříže. Šance však skončila pouze rohem na který si na malé vápno naběhl O. Busta a hlavou zajistil domácím spravedlivou remízu. Soupeři se tak rozešli smírně 1:1. Domácí po třetí nedokázali vyhrát, Humpolec již šest zápasů neprohrál.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Samozřejmě jsme chtěli po dvou prohrách bodově uspět , ale soupeř se prezentoval kvalitní hrou. My jsme si inkasovali takový polovlastní gól a pak vše vrhli do útoku. Zaplaťpánbůh to vyšlo a my v závěru srovnali na, dle mého názoru, spravedlivou remízu.

AFC Humpolec
Jitka Beránková, vedoucí Humpolce: Do Budějovic jsme jeli porvat se o tři body a bohužel se ukázala, již po několikáté v této sezóně , naše nezkušenost a to, že máme velmi mladý tým.Ztratili jsme vyhrané utkání v 90. minutě, kdy jsme nedokázali jednoduše odkopnout míč od naší branky, ale naopak jsme domácí nechali zahrát rohový kop a z toho se Busta hlavou trefil.Celkově je to pro nás ztráta, obzvlášť když nám rozhodčí upřel za stavu 1:0 penaltu..



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - M. Pařízek [-] (90. M. Procházka [-] ) , L. Stehlík [-] , K. Busta [-] , A. Svoboda [-] - R. Švanda [-] (80. P. Šťastný [-] ) , M. Šplíchal [-] , O. Busta [-] , D. Šibor [-] (72. P. Benda [-] ) - J. Benda [-] , T. Kopeček [-]

AFC Humpolec
T. Kříž [-] - D. Alt [-] , D. Procházka [-] , D. Maršík [-] , J. Málek [-] - J. Skryja [-] , L. Bláha [-] (64. F. Kubíček [-] ) , T. Pícha [-] (46. T. Kopic [-] ) , D. Šerý [-] - J. Pikl [-] , R. Dalík [-]

ŽK: 18. J. Benda , 72. T. Kopeček - 54. T. Kopic , 79. F. Kubíček .
Hráči zápasu: L. Stehlík , O. Busta - R. Dalík , T. Kříž .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.