3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš vyhrála a je nadále první


Branky


0

Vedoucí Velká Bíteš přivítala dnes dopoledne desátou Žirovnici. Domácí se po minulé výhře v Brodě vyšvihli do čela soutěže a dnes chtěli tuto pozici potvrdit. Žirovnice v uplynulém kole konečně vyhrála doma, porazila Přibyslav. I tak ovšem nemá bodů na rozdávání a tudíž se přijeli o další do Bíteše porvat. První poločas se jí i výsledkově povedl, hosté drželi nadějný stav 1:1, a však domácí se v druhé půlce dvakrát rychle za sebou prosadili a body tak zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hosté ze Žirovnice začali na hřišti lídra nebojácně a už v 10. minutě je poslal do vedení Václav Staněk, který si před velkým čtvercem zpracoval balón a ranou překonal K. Janouška v brance Bíteše - 0:1. Domácí pak hru vyrovnali a začali se tlačit více před Švecovu branku. Jenže byli to znovi žirovničtí, kteří mohli skórovat. Sám na Janouška postupoval D. Rozporka, jenže si na Janouška nepřišel. Domácí se otřepali a sami udeřili. Ve 40. minutě se po sporném zákroku na polovině kopal přímák ve prospěch Bíteše a z dorážky se prosadil kanonýr Tomáš Dvořák, jenž tak srovnal na poločasových 1:1.

Žirovnici zlomili dvě branky během tří minut

Po změně stran začali hrát domácí více kombinačně, po zemi a výrazně zlepšili bránění. Dlouho se hrálo bez vyloženě gólových šancí. Ty si Velká Bíteš schovala do rozmezí 68. až 70. minuty. Po centru ze strany se v 68. minutě dostal k hlavičce opět nejlepší střelec soutěže Tomáš Dvořák a poslal domácí do vedení - 2:1. Za dvě minuty nato se povedenou individuální akcí blýskl Radek Valsa, čímž potvrdil, že byl právem zvolen Hráčem 8. kola a zpečetil tak šestou výhru Bíteše v soutěži, tentokrát 3:1. Tým trenéra Kubce tak potvrdil vedoucí příčku v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jaroslav Kubec, trenér Bíteše: Musím říct, že soupeř dnes podal nejlepší výkon, se kterým jsme se v dosavadním průběhu podzima potkali. Až do 60. minuty se nám ve všem maximálně vyrovnal a držel zaslouženou remízu. Pak možná vinou únavy nebo změnou stylu nám dal daleko více prostoru a my jsme toho dokázali využít a duel rozhodli.

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Neodehráli jsme špatné utkání, začali jsme dobře a vedli. Pak jsme mohli dát na 2:0, což by dostalo domácí pod tlak a těžko by to myslím otáčeli. Bohužel Rozporka neuspěl, domácí do poločasu vyrovnali a pak využili naší chvilkové nekoncentrovanosti a během chvilky dvěma góly zápas rozhodl.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
K. Janoušek [-] - J. Horký [-] , L. Střecha [-] , L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] - P. Antoš [-] (75. M. Vařílek [-] ) , J. Pokorný [-] (72. M. Ivančík [-] ) , T. Nekuda [-] , R. Valsa [-] (84. J. Jelínek [-] ) , O. Mucha [-] - T. Dvořák [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Knotek [-] , V. Kněžínek [-] , F. Vilímek [-] , J. Svoboda [-] - J. Houška [-] , D. Rozporka [-] (60. V. Hadrava [-] ) , L. Dýnek [-] , V. Staněk [-] - T. Hřebecký [-] , T. Houška [-] (87. D. Kuš [-] )

ŽK: 67. T. Dvořák , 86. M. Ivančík - 24. V. Kněžínek , 75. L. Dýnek .
Hráči zápasu: L. Kerber , R. Valsa - T. Knotek .
Místo: Velká Bíteš. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fotr Jan - Pojezný, Toman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.