J. Houška 27.
L. Dýnek 90. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice doma zdolala Okříšky


Branky


27. J. Houška , 90. L. Dýnek (p.)
0

Druhá sobotní předehrávka se hrála na hřišti Žirovnice, kam zavítaly Okříšky. Domácí Slavoj utnul v předminulém kole domácí mizérii, poté co porazili Přibyslav. Následně na to navázali dobrým vystoupením na hřišti vedoucí Bíteše, kde sice nebodovali, nicméně předvedli velmi dobrý výkon. To Okříšky podávají solidní výkony od prvního kola. momnetálně jim patří s 15 body páté místo. V zápase samotném se ukázala aktuální lepší forma domácích, kteří dokázali zvítězit 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Optická převaha přinesla domácím vedení

Domácí začali na svém hřišti s chutí a do prvního náznaku šance se již ve 4. minutě dral T. Hřebecký, jenže si míč ukopl a o šanci se připravil. Další akce domácích přinesla hlavičku V. Staňka v 7. minutě, ta skončila mimo. Hosté se ofenzivně představili v 10 .minutě, kdy po chybě domácí obrany postupoval na domácího gólmana Švece hostující útočník M. Zeman, jehož slabé zakončení skončilo ve Švecově náruči. První gólový moment přišle ve 27. minutě. Po přihrávce od V. Staňka se pohotově ze 12 metrů trefil Jiří Houška - 1:0. Domácí gólový úspěch nabudil k další aktivitě. Do zakončení se tlačil zejména T. Hřebecký, ale jeho pokus ze 37. minuty šel mimo, ten o minutu později skončil na tyči. Okříšky odpověděly ranou V. Bastla o dvě minuty později, Švec byl na místě. Poslední pokus si přichystal hostující forvard M. Zeman, ale poločasový výsledek již nezměnil.

Hostům nepomohla ani krátká přesilovka, domácí v závěru vítězství potvrdili

Po změně stran byla k vidění optická převaha hostů z Okříšek, povětšinou však bez větších šancí. K těm se spíše dostávali domácí. Krátce po začátku druhé půle se v šanci objevil V. Staněk. Ale ani on, a poté ani Lukáš Dýnek, který se hezky uvolnil přes tři hráče hostů, v gólovém zakončení neuspěl. Postupem času hosté otevřeli hru a toho se snažili využít domácí. Nejprve ještě J. Houška neuspěl, když v 86. minutě se objevil sám před Fialou a pálil nad. To už domácí hráli v deseti, neboť v 83. minutě byl po druhé žluté vyloučen Filip Vilímek. Okříšky ovšem krátkou přesilovku nevyužili a naopak sami inkasovali. V 90. minutě odpískal sudí faul na T. Houšku uvnitř velkého čtverce a z nařízeného pokutového kopu se prosadil Lukáš Dýnek, který tak stanovil konečný výsledek - 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Musím říct, že jsme neodehráli bůhví jak povedený zápas. Ale naší bojovností jsme ho zaslouženě vyhráli. Škoda, že jsme v první půli nedokázali vstřelit více jak jednu branku. Mohli jsme se uklidnit větším náskokem a nenáchavat to až na samotný závěr

SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Domácí byli po většinu zápasu aktivnějším a lepším týmem a po zásluze vyhráli. My jsme měli lepší vstup a dvacet minut hrozili více. Po inkasované brance nás domácí sevřeli a mohli do přestávky přidat další branku. Nestalo se a my ve druhé půli usilovali o bod. Pak jsme hru více otevřeli a domácí nás potrestali druhou brankou



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - F. Vilímek [-] , V. Kněžínek [-] , J. Svoboda [-] (66. P. Houška [-] ) , T. Knotek [-] - V. Hadrava [-] , J. Houška [-] (88. D. Kuš [-] ) , L. Dýnek [-] , V. Staněk [-] - T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] (72. M. Kořínek [-] )

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - V. Voda [-] , J. Brabenec [-] , Z. Ryšavý [-] , T. Binka [-] (72. J. Brabec [-] ) - R. Ryšavý [-] (60. P. Dubský [-] ) , J. Jůza [-] , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] - V. Bastl [-] , M. Zeman [-]

ŽK: 48. F. Vilímek , 90. T. Houška - 71. M. Zeman , 77. V. Voda , 79. V. Bastl , 89. J. Brabenec . ČK: 83. F. Vilímek .
Hráči zápasu: V. Staněk , L. Dýnek - M. Zeman .
Místo: Počátky. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.