Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá hattrickem Křikavy sestřelila Polnou


0

V dalším nedělním zápase hostila Světlá hráče Sapeli Polná. Domácí se tabulkou nepříjemně sesunuli až k hranici sestupových vod, takže se dnes potřebovali poprat o tři body. Zároveň se chtěli omluvit svým příznivcům za nepovedené poslední domácí vystoupení, když při svatováclavské pouti předvedli pouťové vystoupení se vším všudy a odevzdaly body Jaroměřicím.  Jenže tak nízko, kam domácí padly, tak stejně vysoko vystoupal jejich dnešní soupeř. Sapeláci mají skvělou formu, která je vynesla až na aktuální 3. příčku Krajského přeboru. Polná již šest kol neprohrála a nebýt pokaženého startu, možná by dnes hájila vedoucí příčku. Domácí tak čekal poměrně těžký úkol. Přesto se s ní popasovali na jedničku a Polnou dokázali jednoznačně porazit 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Světlou posadil do sedla vydařený úvod

DOmácí trochu pozměnili rozestavení a s chutí se na hosty vrhly. Nejprve ještě D. Valenta v dobré pozici neuspěl. Ale za chvíli se už domácí Bohemka radovala. V 7. minutě vybídl J. Petřík od lajny D. Valentu, který ještě prodloužil na Miroslava Křikavu a domácí brzy vedli - 1:0. Hosté s do zápasu dostávali jen velice pozvolna, až ve 20. minutě pálil nebezpečně J. Vacek, jeho pokus však Adamec pohotově vytáhl na roh. Druhý gólový moment přišel ve 29. minutě a opět v režii domácích. David Valenta si počínal důrazně, následně si vyměnil míč s P. Čuříkem a ranou z voleje se trefil k pravé tyči, čímž rozveselil domácí fanoušky podruhé - 2:0. Hosté se dostali opět ke slovu až sedm minut před odchdem do šaten, ale chytrý lob J. Szabó přeletěl nejen Adamce, bohužel pro hosty i branku. Po poločase tak svítilo na světelné tabuli skóre 2:0.

Aktivitu hostů zabrzdila třetí branka sklářů

Hosté vstoupili do druhého dějství odhodlaní s výsledkem něco udělat. První větší příležitost se však udála před jejich brankou. J. Pohnětal hledal centrem na zadní tyči Křikavu, a však kanonýr domácích mířil hlavou nad. Pak se ujali taktovky hosté. V51. minutě pálil M.Špendlíček a po něm M. Zamazal, ale ke změně skóre nedošlo. Toho využili domácí a sami uděřili. L. Rezek obelstil v 60. minutě dva protihráče a odcentroval, na zadní tyči opět číhal Miroslav Křikava a tentokrát nezaváhal - 3:0. Za pět minut mohl dorazit hosty D. Valenta, jenže J. Šebesta jeho gólovou střelu zblokoval na roh. Jiskru naděje vykřesali Sapeláci v 72. minutě. M. Zamazal rozehrál přímák, balón našel Milana Špendlíčka a ten snížil na 3:1. Polná se vrhla dopředu a přišli další nadějné pokusy. Nejblíže gólu byl v 78. minutě M. Zamazal, s jeho povedenou ranou si však Adamec brilantně poradil. Zrovna tak se domácí brankář vyznamenal o minutu později proti P. Barákovi. Čím déle se hostům nedařilo vstřelit kontaktní branku, tím více otevírali zadní vrátka. Toho v závěru využil Miroslav Křikava a po centru M. Muzikáře zkompletoval v 89. minutě hattrick. Světlá tak i díky tomuto střeleckému počinu porazila Sapeli Polnou 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Hana Štrosová, vedoucí Světlé: Pozměnili jsme rozestavení našich kluků a začali na klasické dva útočníky. To se nám hned v úvodu vyplatilo, pak jsme přidali druhou branku a kvalitním výkonem v prvním poločase položili základy k výhře. Velmi nám pomohlo i gólové procitnutí Křikavy.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Polné: V první půli jsme předvedli laxní a naivní výkon,který rozhodl o výsledku. Zlepšená hra ve druhém poločase již nic nezměnila na zaslouženém vítězství domácího celku. Ta první půle byla opravdu hanebná! Snad se z toho poučíme a s pokorou a v plném nasazení nastoupíme v dalším utkání proti Moravským Budějovicím..



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Vaňásek [-] , J. Valenta [-] , J. Pohnětal [-] , M. Karel [-] (78. M. Muzikář [-] ) - D. Valenta [-] , L. Vodička [-] , P. Čuřík [-] (82. P. Dvořák [-] ) , L. Rezek [-] - J. Petřík [-] (86. M. Petřík [-] ) , M. Křikava [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Tržil [-] , M. Zamazal [-] , J. Šebesta [-] , P. Fišer [-] - F. Dvořáček [-] , J. Vacek [-] , M. Špendlíček [-] , M. Brnický [-] - P. Barák [-] , J. Szabó [-]

ŽK: 72. M. Karel - 74. M. Špendlíček , 74. J. Szabó .
Hráči zápasu: L. Vodička , M. Křikava , L. Rezek .
Místo: Světlá n/S. Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.