V. Bastl 65.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky zdolaly Světlou


Branky


65. V. Bastl
0

Los 13. kola svedl dohromady týmy Okříšek a Světlé. Domácí dokázali z posledních třech zápasů uhrát jediný bod za remízu s Herálcem, což je nebezpečně sblížilo s tabulkovým suterénem. Hosté sice před třemi týdny porazili Sapeli Polnou, ale následný těžký los jim více jak dva body nepovolil a před dnešním duelem na tom byli ještě o dva body hůře než domácí. Oba celky tak čekal před koncem podzimní části důležitý zápas. Ten nakonec o něco lépe zvládli domácí, kteří vyhráli nejtěsnějším možným způsobem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný poločas toho příliš nenabídl

V utkání dvou celků se spodní části tabulky se v prvním poločasu hra odehrávala mezi pokutovými územími. Domácí se osmělili až ve 30. minutě, když hlavička Václava Vody skončila těsně nad hostující brankou. V následující minutě domácí Jaroslav Jůza po chybě hostující obrany střílel vedle hostující branky. Hosté hrozili zejména z rychlých brejků, ale jejich finální přihrávky posbírala domácí obrana, a tak se Světlá k ničemu vážnějšímu v první půli nedostala. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Na šance chudé utkání rozhodl Bastl

Ve druhém poločase se vývoj utkání nezměnil a čekalo se, kdo udělá první chybu. Tu udělali hosté, když se v 65. minutě dostal k odraženému míči Vít Bastl, udělal kličku i hostujícímu brankáři a vstřelil branku – 1:0. Jak se později ukázalo, byla to branka vítězná. V 71. minutě měli hosté největší příležitost k vyrovnání, když po nedorozumění domácí obrany se před Fialou ocitl sám Miroslav Křikava, ale jeho pokus skončil těsně vedle. Domácí tak vydolovali cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Gustav Cabúk, trenér Okříšek: Utkání se myslím muselo líbit, oba týmy hrály dobře. První půle byla vyrovnanější, v té druhé jsme byli o něco lepší a dokázali jedním gólem rozhodnout. Kluci v první půli bojovali, v té druhé přidali kvalitu a my si připsali důležitou výhru.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Sehráli jsme ustrašený zápas. Necpali jsme se do zakončení a jen hlídali domácí, tak abychom je do ničeho nepustili. Jedenkrát jsme zaváhali, domácí toho využili a rozhodli zápas ve svůj prospěch. Byl to zápas o jedné chybě, tu jsme udělali my a odjeli s prázdnou..



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - V. Voda [-] , J. Brabenec [-] , T. Dočkal [-] , O. Benda [-] - P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , J. Jůza [-] (62. J. Brabec [-] ) , O. Široký [-] - M. Zeman [-] (90. Z. Ryšavý [-] ) , V. Bastl [-] (88. P. Molák [-] )

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Vaňásek [-] (66. P. Dvořák [-] ) , J. Valenta [-] , M. Karel [-] , J. Pohnětal [-] - J. Klaus [-] (71. M. Muzikář [-] ) , M. Křikava [-] , L. Vodička [-] , L. Rezek [-] , D. Valenta [-] - J. Petřík [-] (69. P. Čuřík [-] )

ŽK: 30. M. Karel , 51. L. Vodička , 88. P. Čuřík .
Hráči zápasu: O. Široký , V. Bastl - D. Valenta .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Dvořák Jan - Fridrichovský, Holub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.