Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec překvapil vysokou výhrou v Žirovnici


0

Třaskavý duel byl na programu v Počátkách. Domácí Žirovnice již dvě kola nebodovala a s 13 body jí patřila 12. příčka. To hosté z Herálce jsou sice poslední, ale ziskem 4 bodů v posledních dvou kolech se přiblížili jak předposlednímu brodskému Slovanu, tak právě Žirovnici. Pokud by navíc dokázal Herálec dnes vyhrát, dělily by jej od domácího Slavoje pouhé tři body. Herálec v zápase samotném potvrdil zlepšené výsledky a po poločase 2:2 dokázal přesvědčivě zvítězit 6:2. Pro hosty tak další povzbuzení, pro domácí v závěru podzimu komplikace!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod gólové hody nenasvědčoval

Oba týmy dnes začaly opatrně, vědomi si možné důležitosti utkání. Opticky byli lepší hosté z Herálce, kteří se také první osmělili. V 7. minutě pálil v úvodní šanci V. Uchytil nad. Pak se dorbnou šancí prezentovali i domácí, ale z brankového mráčku poprvé zapršelo ve 12. minutě. V. Hadrava našel centrem Lukáše Dýnka, který hlavou otevřel účet utkání - 1:0. Hosty tato branka na čas utlumila v aktivitě, ale postupem času se začali opět vracet ke své aktivní hře. Po dvaceti minutách hry se v šanci ocitl hostující M. Šusták, jenž však pálil mimo. Podobně dopadl i domácí T. Houška v minutě pětadvacáté. Pak se již Herálec dočkal zaslouženého vyrovnání. Ve 28. minutě se po rohu trefil k tyči Petr Hamák - 1:1. A hosté se brzy radovali znovu- po chybě domácí obrany se ve 30. minutě trefil z hranice velkého vápna Jakub Slováček a upravil na 1:2. Herálec byl na koni, další nebezpečnou střelu měl ve 32. minutě na svědomí V. Uchytil. A však byl to domácí Slavoj, který si vzal v úvodní části poslední střelecké slovo. Ve 35. minutě se po zaváhání hostující obrany zčistajasna prosadil další ranou k tyči Filip Vilímek - 2:2. Změnit skóre chtěl do poločasu ještě hostující O. Černý, jenž mířil nad a z přímého kopu se neprosadil ani jeho spoluhráč D. Okurka, jehož vychytal před odchodem do šaten domácí brankář D. Švec. 

Druhá půle patřila jednoznačně hostům

V jakém duchu se ponese druhé dějství napověděl hned jeho úvod. Ve 48. minutě odcentroval P. Hamák a hosty poslal do vedení jejich tahoun Vojtěch Uchytil - 2:3. Domácí však nehodlali toto důležité střetnutí prohrát: nejprve minul V. Staněk, po něm se do zakončení cpal i F. Vilímek. Ale domácí své příležitosti nedotáhly, a tak uhodilo na druhé straně. V 64. minutě se po dalším zaváhání domácí defenzívy prosadil podruhé v zápase Jakub Slováček a poslal hosty do trháku - 2:4. Střelecky pozadu nechtěl být ani Vojtěch Uchytil, který definitvně rozhodl v 69. minutě po osvědčené spolupráci s P. Hamákem - 2:5. Domácí zcela rezignovali a závěr patřil rozjetému Herálci. V 85. minutě uviděl po dalším závaru před svojí brankou domácí brankář D. Švec červenou kartu a z následné penalty se proti Kněžínkovi, který se z pozice stopera přesunul do branky, prosadil potřetí v zápase Jakub Slováček - 2:6! Vedení mohl v závěru navýšit ještě P. Hamák, ale tomu se domácích asi již zželelo a šanci zahodil. Pak ještě zazvonila domácí tyč a poté již domácí vysvobodil hvizd hlavního rozhodčího, který znamenal konec. Hosté prodloužili sérii úspěchů a odvezli si z hřiště Žirovnice tři body za jasné vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Pro nás je to obrovské zklamání! Nehráli jsme dobře a přístup kluků ve druhé půli nebyl dobrý.Selhali hlavně ti nejzkušenější, kteří mají naopak tým táhnout...

TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Potvrdili jsme zlepšenou formu. Přestavěli jsme rozestavení a ono to funguje.. První půle byla ještě vyrovnaná, ale my jsme si v kabině řekli, že nebudeme domácím dávat tolik prostoru. Zlepšili jsme tedy přístup k domácím hráčům a v druhé půli dle mého mínění zcela dominovali. teď to ještě potvrdit v Jemnicku..



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - V. Kněžínek [-] , D. Kuš [-] , P. Houška [-] (65. T. Knotek [-] ) , F. Vilímek [-] - V. Hadrava [-] , L. Dýnek [-] , J. Svoboda [-] (67. T. Hřebecký [-] ) , P. Kořínek [-] - V. Staněk [-] , T. Houška [-] (82. J. Houška [-] )

TJ Sokol Herálec
M. Chyba [-] - O. Černý [-] (75. J. Hořínek [-] ) , V. Uchytil [-] , M. Kovář [-] (83. P. Čejka [-] ) , F. Bureš [-] - M. Cestr [-] , J. Slováček [-] , M. Šusták [-] , P. Hamák [-] - M. Boháč [-] , D. Okurka [-]

ŽK: 55. L. Dýnek . ČK: 85. D. Švec .
Hráči zápasu: P. Kořínek - J. Slováček , P. Hamák .
Místo: Počátky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - Škorpík, Půlpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.