2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice šlapou dál, doma porazily pasivní Nový Jičín


Branky


0

Nováček z Petřkovic pokračuje ve vítězném tažení, které se sice v minulém kole zadrhlo na Nových Sadech, ale doma opět bodovaly naplno a znovu udržely čisté konto. O výhře rozhodli Maceček a střídající Ptáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřkovice ještě šance nevyužily

Petřkovice ze 4 dosavadních duelů 3 vyhrály a v těchto utkáních ani jednou neinkasovaly. V minulém kole však prohrály na půdě Nových Sadů. Na vítěznou vlnu se chtěly vrátit proti Novému Jičínu, který měl na kontě 5 bodů. V první půli byli domácí aktivnější, hosté se zaměřili především na to, aby neinkasovali. Petřkovice se dostaly do dvou vyložených šancí. Nejprve David Levčík z voleje nastřelil tyč, míč se od ní odrazil a přes celou šířku branky doputoval mimo tři tyče. Druhou 100 % příležitost měl Karel Maceček. První poločas tak skončil bez branek.

Rozhodl zkušený Maceček

I ve druhé půli se domácí snažili vstřelit kýžený vedoucí gól, který by mohl utkání zlomit. Ten nakonec přišel v 69. minutě. Zkušený Karel Maceček si převzal míč u rohu šestnáctky a takřka z brankové čáry nastřelil balón směrem na bránu, jeden z bránících hráčů si jej srazil do brány – 1:0. Defenzíva Petřkovic pracovala opět velmi spolehlivě. Záda jim kryl znovu Antonín Buček. V 75. minutě šli navíc hosté do deseti, když červenou kartu uviděl David Rybařík. Tím byla snaha Nového Jičína ještě více ztížena. Definitivní tečka přišla v 90. minutě, když přečíslení využil ke skórování střídající Jakub Ptáček – 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Filip Smékal (trenér Odry Petřkovice): „Nový Jičín ukázal, že je dobrým celkem. Na našem hřišti si však žádnou vyloženou šanci nevytvořil, spíše se soustředil na to, aby neinkasoval. V první půli jsme předváděli dobrý výkon. Ve druhém poločase jsme pak byli odměněni 2 góly. Jsme rádi za další tři body. Kaňkou je to, že se nám zranili 2 hráči – střelec Karel Maceček a záložník Matěj Gomola. Oba mají problémy s kolenem a ve středu nám zřejmě v Dolním Benešově nepomůžou.“




Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - Z. Staněk [-] , V. Polášek [-] , S. Burian [-] , R. Wozniak [-] - D. Levčík [-] , M. Neumann [-] (63. J. Ptáček [-] ) , R. Baranek [-] , M. Gomola [-] (30. L. Fojtík [-] ) , M. Václavík [-] (74. J. Darda [-] ) - K. Maceček [-]

FK Nový Jičín
R. Šrom [-] - J. Farský [-] , M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , D. Molnár [-] - J. Kalich [-] , D. Rybařík [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] , L. Švancer [-] - R. Lokša [-]

ŽK: 33. M. Václavík , 67. S. Burian , 83. D. Levčík - 40. O. Malina , 47. J. Kalich , 67. D. Rybařík , 75. M. Švec . ČK: 75. D. Rybařík .
Hráči zápasu: Z. Staněk .
Místo: Tráva. Počet diváků: 211. Rozhodčí: Kneisl Leoš - BUREŠ Jakub, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.