2:1
(0:1)
21. J. Radek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant otočil zápas s Dolním Benešovem, Jež chytl penaltu


Branky


0

Frýdlant nad Ostravicí pokračuje ve svých zlepšených výsledcích. Svými největšími zbraněmi, tedy odvahou a bojovností, se jeho hráčům povedlo otočit nepříznivý vývoj zápasu s Dolním Benešovem. Domácí prohráli 0:1, poté šli do deseti a čelili penaltě, ale tu zkušený brankář Jež chytil a zkraje druhé půle přišel zvrat utkání. Duel rozhodl hrající trenér Michal Chlebek. Frýdlant už je v tabulce pátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, přišlo vyloučení a penalta

Na frýdlantském stadionu se hrál velmi zajímavý zápas. Domácí mohli jít do vedení po 10 minutách hry, ale svou šanci na skórování nevyužili. V 21. minutě za to byli potrestáni, když nevěnovali pozornost hostujícímu útočníkovi Janu Radkovi, který toho využil a poslal Dolní Benešov do jednobrankového náskoku – 0:1. V 33. minutě už to mohlo být o dvě branky. Šimon Křiva ve snaze zabránit gólu zahrál rukou a musel být vyloučen. Následoval pokutový kop. Gólman Jež se však při něm vyznamenal. Toto byl zřejmě zlomový moment střetnutí. Frýdlantští hráči se ještě více semkli a začali bojovat alespoň o vyrovnání. Těsně před poločasem nastřelil Mandičak tyč. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Frýdlant do šesti minut otočil

Jenomže hned zkraje druhé půle to přišlo. Papřok přihrál Tobiášovi, a ten si věděl rady – 1:1. Frýdlantští byli hodně nabuzeni a cítili, že mohou Dolní Benešov ještě více zlomit. V 50. minutě se vydal na útočný výlet stoper Jandek, těsně před šestnáctkou byl faulován. Míč si postavil hrající trenér Michal Chlebek a prokázal, že kopací technika je jeho silnou stránkou – 2:1. Domácí fanoušci, kterých dorazilo před pět stovek, byli u vytržení. Ve zbývajícím čase už Dolní Benešov nenašel recept na domácí defenzívu, i když hrál takřka hodinovou „přesilovku“.



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Chlebek (trenér Frýdlantu nad Ostravicí): "Domnívám se, že jsme byli po celý zápas lepší. V prvním poločase jsme neproměňovali naše šance, což je u nás velký problém. Poté jsme za to byli potrestáni. Jenomže pak náš brankář chytl penaltu. To nás hodně nabudilo. I v deseti jsme Dolní Benešov přehrávali a ve druhé půli, do které jsem změnil rozestavení, jsme zápas zaslouženě otočili. Kluci hráli přesně to, co jsme si řekli."




Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - M. Střižík [-] , Š. Křiva [-] , L. Papřok [-] , I. Preči [-] (87. A. Šigut [-] ) , T. Kubáň [-] - V. Jandek [-] , M. Chlebek [-] , D. Pánek [-] - P. Tobiáš [-] , J. Mandičak [-] (71. L. Chlebek [-] )

FC Dolní Benešov
D. Köhler [-] - J. Janoš [-] (77. J. Majewski [-] ) , O. Haas [-] , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Romaněnko [-] , J. Radek [-] (60. D. Klinger [-] ) , A. Schwalbe [-] (76. M. Spruch [-] )

ŽK: 86. M. Chlebek . ČK: 36. Š. Křiva .
Místo: Tráva. Počet diváků: 510. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - ČÁSTEČKA Michal, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.