Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov slaví premiérovou výhru, Brumov přestřílel 3:2


Branky


0

Havířovští Indiáni byli po 6 odehraných utkáních přikováni ke dnu tabulky s jediným bodem. To Brumov byl posilněn domácí výhrou nad silnými Petřkovicemi. Jenomže do Slezska odcestoval značně oslaben, na lavičce měl jen dva střídající hráče. Daniel Kořenek potřetí vstřelil v jednom zápase 2 góly, ale tentokrát nestačily ani na bod. Havířov vyhrál 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havířov zaslouženě otočil skóre

Úvodní minuty patřily domácím, kteří měli více míč na kopačkách. V 5. minutě je mohl poslat do vedení Gomola, ale u míče byl o něco později než gólman Urbánek. Ovšem v deváté minutě se radovali hosté z Brumova. Daniel Horáček nacentroval balón na Olina Bartozela, ten sice nezakončil, ale udržel míč, poslal jej „pod sebe“ na Daniela Kořenka, který trefil odkrytou bránu – 0:1. V 11. minutě se nepříliš nebezpečnou střelou z dálky prezentoval domácí Tomáš Gistinger. V 15. minutě sice Havířov vyrovnal, ale Gomolův gól nemohl být pro ofsajd uznán. Pak však přišlo rozmezí 22. až 24. minuty. Nejprve přišla standardní situace pro Havířov z pravé strany a Tomasz Gomola prodloužil míč hlavou do sítě – 1:1. Poté na levé straně několikrát zakombinovali Dino Trajkovski a Tomáš Gistinger, s tím, první jmenovaný nacentroval míč do šestnáctky a Skoupý otočil hlavou na 2:1. Ve 26. minutě mohlo být pro Indiány ještě veseleji. Sám na gólmana Urbánka postupoval Jakub Hottek, ale při snaze obhodit si brankáře selhal. V 35. minutě pak do další standardní situaci nebezpečně hlavičkoval domácí Michalčák. Brumov si kromě gólové situace do ofenzívy prakticky nic nevytvořil a Havířov zaslouženě vedl.

Kořenek podruhé, Wojnar rozhodl

Na začátku druhého poločasu byl Brumov aktivnější a tlačil se za vyrovnáním. Ovšem v 50. minutě měl velkou příležitost na navýšení domácího vedení Michalčák. Ve skluzu však míč trefil jen slabě. V 58. minutě se hosté dočkali. Daniel Kořenek využil nedomluvy dvou havířovských zadáků, protlačil se k balónu a podruhé překonal Radima Smětaka – 2:2. V 62. minutě nedoskočil na dobrý centr z levé strany Gomola. O dvě minuty později mohli jít podruhé do vedení hosté. Olin Bartozel přihrál Danielu Kořenkovi, ten posunul míč doprava na zcela volného Strnada, který při svém zakončení nemířil přesně. Opět se ukázalo pravidlo „nedáš-dostaneš“. Už o minutu později se po celkem krkolomné akci dostal v šestnáctce k míči Tomáš Wojnar, otočil se s ním a poslal jej do brány – 3:2. Ve zbývajícím čase Havířov své těsné vedení uhájil, a mohl tak oslavit premiérovou výhru v této sezóně.



Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , P. Michalčák [-] , T. Gistinger [-] , T. Gomola [-] (85. V. Osvěčík [-] ) , T. Omasta [-] , J. Hottek [-] , J. Klejnot [-] (90. K. Rozsíval [-] ) , K. Skoupý [-] , D. Trajkovski [-] (80. M. Jaworek [-] )

FC Brumov
F. Urbánek [-] - M. Doležal [-] , M. Novák [-] , T. Dekleva [-] , L. Martinka [-] (86. R. Smolík [-] ) - D. Horáček [-] , L. Strnad [-] , P. Naňák [-] , M. Chovanec [-] (79. T. Liška [-] ) - O. Bartozel [-] , D. Kořenek [-]

ŽK: 65. P. Michalčák - 34. D. Horáček , 75. D. Kořenek .
Hráči zápasu: T. Gomola - D. Kořenek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Duda Radim - TRIGAS Paskal, CHLEVIŠŤAN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.