3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov si lehce poradil s Velkými Karlovicemi


Branky


0

Dolní Benešov v 7. kole přivítal na svém hřišti Velké Karlovice. Lehkým favoritem byli domácí. Pokud by však hosté zvítězili, bodově by se na svého sobotního soupeře dotáhli. To však hráči Dolního Benešova nedopustili. Šli do bleskového dvougólového vedení, které v závěru pojistili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup a dva góly

Od prvních minut vládli na hřišti domácí hráči, kteří hráli převážně kombinačně. Velké Karlovice se prezentovaly svou typickou hrou plnou dlouhých nákopů na vysokého útočníka Jana Pavelku. První gól zápasu přišel už v 5. minutě. Rubý zahrával roh, míč se odrazil k Majewskimu, který zřejmě zamýšlel spíše centr, každopádně jeho pokus se odrazil od zadní tyče a skončil v síti – 1:0. V 8. minutě mohli hosté srovnat, když se po zaváhání domácí defenzívy dostal k balónu Škrobák, ale brankář Kolenko jeho velmi dobrý projektil konečky prstů vytěsnil alespoň na roh. O 3 minuty později už se znovu radovali domácí. Po centru z levé strany skóroval hlavou Jan Romaněnko – 2:0. Ten si připsal svou premérovou branku v dresu Dolního Benešova. Dolní Benešov držel míč a dostával se dalších příležitostí. Velké Karlovice především bránily. Ve 41. minutě se hned dvakrát zaskvěl strážce hostující svatyně, Martin Sváček. Ten se vyznamenal jak proti Labudovi, tak proti Adamíkovi. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích.

Hromada šancí a třetí branka

Ani ve druhé půli se obraz hry výrazněji nezměnil. Dolní Benešov byl dál aktivnější a vytvářel se další příležitosti. Dvě obrovské spálil v 56. a 58. minutě Filip Labuda. Po něm nemířil přesně ani Martin Hartmann. V 61. minutě se ke střele zvoleje odhodlal Ondřej Adamík, ale trefil přesně prostor, kde stál Sváček. V 81. minutě přišel centr Patrika Rubého z levé strany, k hlavičce se dostal zcela osamocený střídající Dominik Klinger, ovšem mířil nad. O minutu později už to konečně vyšlo Filipu Labudovi, který dostal míč do běhu, přesprintoval Josefa Mikulu a propálil Sváčka – 3:0. Nový Jičín měl v zápase šancí tak na 6-7 jasných gólů, nakonec vstřelil „jen“ tři. Každopádně bere tři body, a to je hlavní.



Sestavy


FC Dolní Benešov
O. Kolenko [-] - J. Majewski [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (86. A. Schwalbe [-] ) , M. Juchelka [-] , M. Hartmann [-] (72. J. Radek [-] ) , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , L. Malcharek [-] , J. Romaněnko [-] (80. D. Klinger [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - P. Maliňák [-] , P. Píšek [-] , M. Melichařík [-] (64. A. Mynarčík [-] ) , J. Mikula [-] - M. Podešva [-] , M. Pavelka [-] (39. K. Surovec [-] ) , T. Heger [-] - J. Pavelka [-] (77. J. Maliňák [-] ) , T. Ondřejka [-] , P. Škrobák [-]

Hráči zápasu: J. Romaněnko .
Místo: Tráva. Počet diváků: 137. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - GALÁSEK Michal, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.