1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrající trenér Chlebek opět zajistil Frýdlantu 3 body


Branky


0

V sobotním velmi příjemném odpoledni nastoupili ve Vsetíně proti sobě nováčci divize, a tak byl divák zvědav, jak tato konfrontace dopadne. Nutno ihned v úvodu říci, že mužstvo z Frýdlantu tahalo téměř celý zápas za delší konec a zaslouženě si odváží všechny body. Výhru hostů zařídil už podruhé v řadě hrající trenér Michal Chlebek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas přinesl 2 branky

Již v 1. minutě založili hosté rychlý útok, lehce se dostali do šestnáctky domácích, kde si vytvořili první šanci, kterou téměř na brankové čáře zlikvidoval dlouhým odkopem Kovács. V 8. minutě dali taky o sobě vědět vsetínští, a to zásluhou Mydláře, jenž unikl po pravé straně, naservíroval ideální přihrávku Matůšovi, ale ten téměř z malého pokutového území branku přestřelil. Z protiútoku zahrozili znovu hosté, na Eliáše postupoval zcela sám Michal Chlebek, jemuž vsetínský brankář nohama zabránil ve skórování. Po této situaci se zdálo, že by snad tón utkání mohli udávat domácí. Napomohly k tomu dvě rychlé akce a zahrávání rohového kopu ve 14. minutě Kučerňákem. Po něm se dostal k míči Matůš a umístěnou střelou po zemi zajistil svému celku vedení – 1:0. Radost domácích však netrvala dlouho. Ve 20. minutě po rozehrání trestného kopu hostů těsně za hranicí šestnáctky se nejlépe orientoval Adam Šigut a šťastně vyrovnal – 1:1. Od této chvíle ovládli dění na ploše hosté a zle domácím zatápěli. Těm vázla především kombinace ve středu pole, přihrávky nenacházely adresáta a hra působila chvílemi rozpačitě. Hráči Frýdlantu využívali každé příležitosti k rychlým protiútokům, které byli velmi nebezpečné. Vsetínští se několikrát osvobozovali jen za cenu dlouhých odkopů. Ke konci první půle se hra částečně srovnala a za nerozhodného stavu odcházela obě mužstva do kabin.

Rozhodla 55. minuta

Krátce po zahájení druhé půle měl na kopačkách gól Surovec, který se ocitl ve velmi dobré pozici uvnitř velkého čtverce, ale hostujícího gólmana překonat nedokázal. Možná, že se jednalo o klíčový moment v zápase. V dalším průběhu totiž dali o sobě vědět hosté a vytvořili si nejednu brankovou možnost. Lépe se po hřišti pohybovali a dokazovali, že jejich dvě vítězství na hřištích soupeřů nebyla vůbec náhodná. V 55. minutě fauloval těsně před šestnáctkou jeden z domácích obránců a z nařízeného trestného kopu, který se otřel o tyč, dosáhli hosté Michalem Chlebkem druhého úspěchu – 1:2. Vsetínskými obdržená branka hodně otřásla, z hráčů se nenašel nikdo, kdo by zavelel ke zteči soupeřovy svatyně. Nenacházeli recept, jak přelstít obranu hostů. Naopak Frýdlantští se velmi lehce dostávali na domácí polovinu a každý jejich útok znamenal pro branku Eliáše vážné nebezpečí. V 77. minutě předvedli hosté učebnicovou akci, po které hlavičku Němce musel likvidovat Eliáš bravurním zákrokem. Ke konci utkání měl ještě možnost srovnat po závaru ve velkém čtverci Matůš, ale jeho rána skončila těsně vedle branky. 



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Michal Chlebek (trenér Frýdlantu nad Ostravicí): "Myslím si, že jsme byli po celý zápas lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Jen nás znovu trápily neproměněné šance. Také máme problémy se zraněnými hráči. Teď se nám zranil další, takže musíme zapojovat i kluky z dorostu. Každopádně zvládli jsme to a pohled na tabulku je opravdu pěkný."



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - M. Smilek [-] (35. M. Jaroš [-] ) , P. Polomík [-] , M. Bělaška [-] (65. J. Maček [-] ) , D. Dulík [-] , V. Kovács [-] - L. Matůš [-] , R. Kučerňák [-] , V. Surovec [-] , M. Mydlář [-] , T. Kašpar [-] (75. T. Chuchma [-] ) -

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Z. Jež [-] - I. Preči [-] (90. A. Kratochvíl [-] ) , M. Střižík [-] , L. Papřok [-] - M. Chlebek [-] , V. Jandek [-] , D. Pánek [-] - P. Tobiáš [-] (31. M. Šigut [-] ) , A. Šigut [-] (75. L. Chlebek [-] ) , P. Němec [-] , J. Mandičak [-] -

ŽK: 39. M. Mydlář , 64. T. Kašpar , 86. R. Kučerňák , 90. M. Jaroš - 75. M. Chlebek .
Hráči zápasu: P. Němec , J. Mandičak .
Místo: Vsetín. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Slabý Jiří - ŘEZNÍČEK Tomáš, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.