2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:0
(1:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

04.10.2015 10:15

9.kolo, Divize E, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Havířov se zvedá, porazil i Hranice


Branky


0

Indiáni z Havířova byli po minulém víkendu na posledním místě divizní tabulky, navíc schytali debakl 6:0 v Rýmařově. Jenomže ve středu dokázali vyhrát 5:2 na půdě Velkých Karlovic. Ovšem v neděli dopoledne je čekaly Hranice, které porazily Petřkovice. Havířov však pokračuje ve vzestupu a po výhře 2:0 je už třináctý a má stejně bodů jako jeho nedělní soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gomola udeřil

V základní sestavě domácích se opět objevil hrající trenér Miroslav Matušovič. Stejně jako ve Velkých Karlovicích se postavil do středu zálohy, kde přeci jen více vyniknou jeho technické schopnosti. Havířov byl v úvodu duelu o něco aktivnější a snažil se něco vytěžit ze standardních situací. Ovšem i Hranice se dostávaly do hry. V 35. minutě šli Indiáni do vedení. Z levé strany odcentroval do šestnáctky kapitán Jakub Hottek a Tomasz Gomola uklidil pravačkou míč do sítě – 1:0. Hosté se dostávali do blízkosti havířovské branky hlavně po rohových kopech, ale vyrovnat v prvním poločase nedokázali. 

Gomola byl i u druhého gólu

Hranice šly na začátku druhého dějství za vyrovnávacím gólem, defenzíva Havířova však pracovala spolehlivě a nepouštěla svého soupeře do žádné vyložené příležitosti.  Domácí také dokázali zahrozit. Na konci 63. minuty přišla druhá branka havířovského týmu. Tomasz Gomola vystřelil, brankář Jakub Tomečka jeho pokus vyrazil a Lukáš Vagner míč dorazil do odkryté brány – 2:0. Hranice sice měly určitou snahu, ale ta byla bezzubá. Havířov si své vedení v klidu bránil a nedostal se pod žádný velký závěrečný tlak. Indiáni si tak připsali druhou výhru v řadě, mají na kontě 10 bodů, stejně jako mají Hranice a odrážejí se ode dna.

Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Zupko [-] (82. D. Trajkovski [-] ) , P. Michalčák [-] (28. V. Babič [-] ) , T. Gistinger [-] , T. Gomola [-] , T. Omasta [-] , J. Hottek [-] , M. Jaworek [-] , M. Matušovič [-] (65. J. Klejnot [-] ) , K. Skoupý [-] , L. Vagner [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - P. Šišlák [-] , P. Hoffmann [-] , J. Ferenc [-] (73. J. Nehyba [-] ) , M. Hanák [-] , D. Malaník [-] (65. T. Chrastina [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-] , L. Biskup [-] (84. J. Bartoš [-] )

ŽK: 38. T. Gomola - 11. L. Biskup , 68. T. Chrastina .
Hráči zápasu: J. Hottek , T. Gomola .
Místo: Tráva. Počet diváků: 212. Rozhodčí: Hanák Petr - POSPÍŠIL Pavel, KOLOŠ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.