5:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili roli favorita


Branky


43. M. Janča , 50. L. Ficu , 62. J. Buršík , 75. J. Mašek , 78. J. Mašek - 36. A. Aliyev
5

Domácí tým Sparta Sulkov  potvrdil roli favorita a vyhrál vysoko 5:1.Vítězství se však nerodilo vůbec lehce.Domácí tým  se dlouho trápil v koncovce.Střelecké trápení ukončil až kanonýr Marek Janča.Domácí dál stíhají vedoucí Mladotice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení zásluhou Anara Aliyeva

Domácí tým byl v tomto duelu jasným favoritem.Prvních 20-30 minut bylo víceméně vyrovnaných.Hosté hráli pozorně v obraně a nedávali domácím moc šancí k zakončení.Jako první se však trefil hráč hostů Anar Aliyev.Domácím netrvalo příliš dlouho  a vyrovnali  zásluhou střelce Marka Jančy.Vyrovnáno 1:1.Ve 32 minutě zápasu dostal první žlutou kartu hráč domácích Lukáš Čejka a o 4 minuty později dostal druhou žlutou kartu  a následovala karta červená a vyloučení v zápase.Domácí od této chvíle hráli pouze o deseti.Domácí tým poprvé v zápase střídal  již v 18 minutě.Odstoupil Antonín Mašek  a nahradil jej Ladislav Ficu.První poločas skončil nerozhodně 1:1.

Vyloučení domácích nebylo na hřišti poznat

Do druhého poločasu nastupovali domácí hráči o jednoho méně.Na předvedené hře a výsledku se to však neprojevilo.V prvních minutách druhého poločasu se prosadil střídající Ladislav Ficu v 50 minutě zápasu.Domácí se ujali vedení 2:1 a převzali otěže zápasu plně do svých rukou.V 62 minutě zápasu  zvýšil obránce domácích Jakub Buršík   na průběžných 3:1.Domácí se tímto gólem uklidnili a hráli v klidu a uvolněně.Hosté se sice snažili s výsledkem něco udělat,ale proti dobře hrajícím domácím to měli velmi složité.V 69 minutě zápasu dostal jedinou žlutou kartu hostů Jakub Strádal.Hosté poté ještě třikrát vystřídali,ale ani to nezastavilo příděl branek do vlastní sítě.V 75 minutě zápasu se mezi střelce zapsal domácí hráč Jan Mašek.Domácí v tuto chvíli vedli již 4:1.Úplňe poslední gól v zápase dal  opět Jan Mašek,který tak korunoval svůj dobrý výkon  druhým gólem v tomto duelu.Domácí si tak připsali další tři body do tabulky a dál stíhají vedoucí Mladotice.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov
L. Kur [-] - P. Pecháček ml. [-] , J. Straka [-] , P. Hejzek [-] , J. Buršík [-] - L. Čejka [-] , D. Králík [-] , T. Beran [-] , J. Mašek [-] , A. Mašek [-] (18. L. Ficu [-] ) - M. Janča [-] (82. M. Kaprál [-] ) -

TJ Nýřany
M. Rosol [-] - D. Routschka [-] (85. J. Kliner [-] ) , V. Bercha [-] (70. P. Šídlo [-] ) , T. Mudra [-] (70. J. Marcel [-] ) , J. Šindler [-] , J. Pospíšil [-] , Z. Cink [-] , J. Feifrlík [-] , J. Niedermayer [-] , A. Aliyev [-] , J. Strádal [-]

ŽK: 32. L. Čejka - 69. J. Strádal . ČK: 36. L. Čejka .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: ŠIMEK František - PECHÁČEK Petr (N), ROUTSCHKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Svatoš

Expert: Aleš Klečka
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým je jasným favoritem.Očekávám vítězství TJ Sparta Sulkov.

Tip: výhra domácích