Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:30

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté překvapivě zvítězili


Branky


3

Hosté z TJ Sokol Dolní Bělá překvapivě vyhráli na půdě TJ Dioss Nýřany 2:3, když otočili nepříznivý vývoj zápasu. Domácí tým tak nenavázal na výhru z Kožlan a nemá ani bod.Hosté vyhráli vůbec poprvé v této sezoně, ale i nadále zůstávají poslední v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila domácím

Před tímto duelem byli domácí určitě mírným favoritem .V předchozím kole dokázali vyhrát na hřišti Kožlan a očekávalo se jasné a povinné vítězství domácích.Jak už to ve fotbale chodí,občas se zrodí nějaké to překvapení a to je na fotbale to krásné.Prvních 10-15 minut bylo ze strany domácích velmi povedených.Dostávali se snadno do šancí a měli územní převahu.V 17 minutě zápasu se domácí dostali do vedení zásluhou Jana Pospíšila.Po tomto momentu se hra vyrovnala a domácí tým už nebyl tak aktivní jako v prvních 20 minutách.Nicméně nic zásadního se do konce poločasu již nestalo.Domácí tým tak vedl po první půli 1:0.

Hosté otočili nepříznivý vývoj zápasu

Ve druhé půli začali lépe domácí a  brzy se to projevilo i na skóre zápasu.V 51 minutě vstřelil druhý gól Václav Tyml.Domácí tým  tak vedl 2:0 a byl na nejlepší cestě za třemi body v tomto duelu.Ve 48 minutě zápasu obdržel žlutou kartu hráč domácích Jan Niedermayer.Poté se prosadili hosté v rozmezí pouhých 7 minut.Nejprve v 56 minutě zápasu Ladislav Pešička snížil na 1:2 a o pět minut později vsítil  vyrovnávací gól na 2:2.Rozhodující trefa přišla v 63 minutě utkání a úspěšným střelcem byl tentokrát hráč hostů Daniel Popp.Domácí se snažili o rychlou odpověď,ale z přemíry snahy kazili spoustu přihrávek a centrů.Ve druhé půli byli domácí  třikrát potrestáni žlutou kartou.Druhou žlutou kartu dostal Zdeňek Cink v 84 minutě a v 88 minutě zápasu ho napodobil střelec gólu Václav Tyml.Hosté byli také dvakrát potrestáni.V 74 minutě zápasu autor dvou gólů Lukáš Pešička  a  v minutě 88 Jakub Sidorjak.Domácímu týmu už nepomohlo  ani dvojité střídání.Hosté využili možnosti střídání pouze jednou.Na výsledku se již nic nezměnilo a hosté si tak možná trochu překvapivě vezou domů všechny tři body po vítězství 3:2.



Sestavy


TJ Nýřany
V. Fait [-] - M. Routschka [-] , J. Rosol [-] , J. Pospíšil [-] (81. T. Mudra [-] ) , D. Routschka [-] , J. Feifrlík [-] (81. J. Šindler [-] ) , J. Niedermayer [-] , A. Aliyev [-] , J. Strádal [-] , V. Tyml [-] , Z. Cink [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
J. Krásl [-] - D. Koudela [-] , T. Bušek [-] , J. Koudela [-] , L. Pešička [-] , M. Dobrý [-] (72. J. Turjanica [-] ) , J. Sidorjak [-] , L. Pešička [-] , M. Schneider [-] , D. Popp [-] , M. Kraus [-]

ŽK: 48. J. Niedermayer , 84. Z. Cink , 88. V. Tyml - 74. L. Pešička , 88. J. Sidorjak .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škoda Pavel - ROUTSCHKA Roman (N), VOLF Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Svatoš

Expert: Milan Šluk
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích