2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady dvakrát vedly, ale Nový Jičín dvakrát srovnal


Branky


0

Vedoucí celek z Nových Sadů přivítal na svém hřišti hosty z Nového Jičína. Ti v posledních 8 zápasech neprohráli a chtěli tuto výbornou šňůru ještě natáhnout. Domácí rychle vedli, novojičínští srovnali. Ve druhé půli se situace opakovala, a tak nakonec zápas skončil remízou 2:2. Nový Jičín tak navlékl už devátý korálek bez prohry. Nové Sady mohou zítra přepustit první místo Petřkovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvorský poslal domácí do vedení, Lokša srovnal

Od úvodních minut byli o něco aktivnější domácí a za svou snahu byli odměněni v 9. minutě. Po nedůrazném odkopu hostů založil akci Denis Kipritidis, který předal míč Škodovi, ten jej posunul na Režného, který procpal balón na nabíhajícího Dvorského, jenž tečovanou střelou dostal kulatý nesmysl do sítě – 1:0. Nové Sady se pak dostaly do několika slibně rozjetých šancí, ale žádnou z nich nedokázaly přetavit ve druhý gól. Nový Jičín se jen těžko dostával do hry, domácí kontrolovali hru. Až v 27. minutě přišel nedůraz v defenzivě domácího celku, čehož využil hostující kanonýr Lokša, z nějakých dvaceti metrů napřáhl a krásnou ranou levou nohou po zemi srovnal – 1:1. Po půlhodině hry musel pro zranění odstoupit domácí David Škoda, kterého nahradil Milan Novotný. Nové Sady měly stále častěji míč na kopačkách, ale domácí hráči až příliš často kazili přihrávky. Nový Jičín se dostával čím dál více do hry. První poločas už další branku nepřinesl.

Opět gól na každé straně

Do druhé půle naskočil místo hostujícího útočníka Jana Smolarčíka Filip Nippert. Přišla devátá minuta druhého dějství a opět čas pro skórování. Novosadský David Dvorský zahrál rohový kop, míč si našel Tomáš Režný a hlavou znovu strhl vedení na stranu domácích – 2:1. Jenomže domácím vydrželo vedení jen o tři minuty déle než v prvním případě. V 75. minutě to nejdříve zkoušel opět Lokša, brankář Zbořil jeho střelu pravou nohou vyrazil a následoval roh pro Nový Jičín. Ten zahrál Michal Kiss Farkas na zadní tyč, kde zůstal neobsazený Ondřej Malina a srovnal na 2:2. Hosté tak domácím oplatili gól stejnou mincí. V 84. minutě měl rozhodující branku na hlavě domácí Jan Blaha, ale nasměroval míč pouze nad bránu. Defenziva Nového Jičína dokázala odolat až do závěrečného hvizdu, a tak si hosté odvážejí bod za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Karel Trnečka (trenér): „My jsme byli lepší v prvních 20 minutách, dokázali jsme vstřelit branku, pak byla hra vyrovnaná. Soupeř vyrovnal po chybě našeho stopera. Stále jsme byli aktivnější. Každopádně Nový Jičín byl hodně kvalitní soupeř a zápas se musel divákům líbit. Po přestávce jsme šli po rohovém kopu opět do vedení. Jenomže i hostům se povedl roh a srovnali. V závěru jsme měli ještě 2 velké šance, ale myslím, že remíza je spravedlivá. Utkání mohl vyhrát i soupeř.“




Sestavy


FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - T. Kopp [-] , M. Navrátil [-] , M. Samek [-] , L. Hodis [-] - A. Andreev [-] , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] (30. M. Novotný [-] ) - T. Režný [-] - D. Kipritidis [-] , D. Dvorský [-] (86. E. Němec [-] )

FK Nový Jičín
R. Šrom [-] - J. Farský [-] , M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , D. Molnár [-] - L. Švancer [-] , J. Kalich [-] (90. D. Folta [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - R. Lokša [-] , J. Smolarčík [-] (46. F. Nippert [-] ) -

ŽK: 65. J. Blaha - 24. J. Smolarčík , 59. M. Kiss Farkas .
Hráči zápasu: J. Blaha , T. Režný - R. Lokša .
Místo: Tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Novák Michal - ŠIŠTÍK Petr, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.