Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si s chutí zastříleli


Branky


4

Hosté z TJ Baníku Líně po sérii neúspěšných výsledcích konečně naplno bodovali a vyhráli zcela zaslouženě a  vysokým rozdílem na hřišti TJ Tatran Třemošná a přeskočili je v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí ještě vzdorovali

Toto utkání nemělo vyloženého favorita.Domací však přece jen byli na tom o trochu lépe.Měli na svém kontě o dva body více.Sotva začal první poločas už hosté vedli 1:0 zásluhou hráče s číslem 8 Jana Tycara.Z vedení se však hosté neradovali příliš dlouho.Již v 18 minutě zápasu bylo srovnáno.Prosadil se hráč domácích s číslem 11 Jakub Rozmara.V této části zápasu byla hra vyrovnaná a šance se střídali na obou stranách.Hosté se přece jenom ujali vedení díky hráči s číslem 14 Aleši Salabovi .Na konci prvního poločasu  byl potrestán hráč  domácích s číslem 10 Jan Martínek.Po první půli byli určitě spokojenější hosté, kteří vedli 2:1.

 

Posledních 20 minut znamenalo pohromu pro domácí

 Začátek druhého poločasu byl velmi vyrovnaný.Hra se přelévala z jedné strany na druhou.Hosté drželi těsný náskok  2:1 z prvního poločasu a nemuseli se tedy za každou cenu hnát do útoku.Domácí se snažili o vyrovnání,ale jejich šance lapil gólman hostů s číslem 77 Pavel Hromádka.Co nepochytal on, to zneškodnila výborně fungující obrana hostů.V 67 minutě se skóre zápasu měnilo potřetí.Prosadil se hráč s číslem 10 Daniel Malák.Hosté vedli o dva góly  a ještě to nebylo vše  z jejich strany.O dvě minuty později hosté opět skórovali zásluhou hráče s číslem 7 Tomáše Aschenbrennera.Hosté vedli již 4:1.V 73 minutě zase navýšil náskok hostů na 5:1 hráč s číslem 13 Karel Knafa.Domací tým poté vystřídal.Na hřiště přišel hráč s číslem 8 Tomáš Eisenhammer  a odešel hráč s číslem 7 Milan Jaroš.Ani toto střídání zlepšení nepřineslo.Hosté také vystřídali.Na hřiště se podíval hráč hostů s číslem 11 ukrajinec Oleksi Krysthal a nahradil hráče s číslem 14 Aleše Salabu.V 81 minutě vstřelil gól hráč s číslem 9 Ondřej Svoboda.Hosté tak vedli již o pět branek a poslední zásah přidal v 86  minutě hráč hostů  s číslem 13 Karel Knaf. TJ Baník Líně tak rozdrtil  svého soupeře vysoko 7:1 a připsal si tak důležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Líně
Milan Šluk (asistent trenéra): Byli jsme v plné sestavě.Na začátku jsme trefili břevno.Domácí Třemošná trefila tyčku a z dorážky se ujala vedení.Na konci prvního poločasu Aleš Salaba krásnou střelou do růžku dal na 2:1.Druhý poločas jsme začali aktivně . Domácí tým naopak dělal chyby a z toho pramenily góly.Po třetím gólu si myslím, že domácí byli odevzdaní a my jsme toho dokázali využít a přidali další góly.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
J. Körner [-] - J. Dobrý [-] , L. Randa [-] , L. Vít [-] , M. Lavička [-] , J. Rozmara [-] , R. Hilgart [-] , M. Jaroš [-] (73. T. Eisenhammer [-] ) , V. Vrba [-] , V. Eisenhammer [-] , L. Bendík [-] (17. J. Martínek [-] )

TJ Baník Líně
P. Hromádka [-] - K. Knaf [-] , J. Tycar [-] , D. Malák [-] , A. Salaba [-] (78. O. Kryshtal [-] ) , T. Aschenbrenner [-] , L. Kastl [-] , L. Toth [-] , M. Dudík [-] , M. Kuna [-] (40. O. Svoboda [-] ) , T. Šoul [-]

ŽK: 44. J. Martínek - 57. A. Salaba .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - MACHALA Miloslav (N), ZÍTKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Svatoš

Expert: Lukáš Janka
Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza