Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým opět inkasoval spoustu gólů


Branky


4

Hosté ze Sokola Kralovice navázali na předchozí výkon i výsledek ze hřiště Baníku Líně a odvezli si všechny tři body.Domácí TJ Jiskra Křelovice tak ztratili i druhý zápas v řadě.Hostům se tak možná paradoxně daří lépe na hřištích soupeřů, kde získali všechny body. Hosté díky tomu poskočili v tabulce na průběžné 8 místo.Domácí se naopak krčí na předposledním 13 místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový střelec hostů ozdobou první půle

Toto utkání nemělo vyloženého favorita.Oba týmy měli před tímto duelem na svém kontě po třech bodech.Při prvním pohledu na lavičky náhradníků,bylo zřejmé že domácí tým TJ Jiskra Křelovice měli na lavičce pouze dva náhradníky.Zatímco hosté mohli využít  plný počet 5 střídání.Tento hendycap mohl sehrát svoji roli a dost možná předznamenal i osud celého utkání.Sotva zápas začal už domácí tým prohrával 0:1.Ve 13 minutě zápasu se trefil hráč s číslem 8 Petr Bulín.Domácí se potom hnali za vyrovnáním.Všechny jejich šance ztroskotaly na gólmanovi hostů a zároveň kapitánovi mužstva TJ Sokol Kralovice Lukáše Sládka.Hosté byli při chuti a nadále zaměstnávali brankáře domácích s číslem 29 Pavla Dvořáka.Ve 35 minutě zápasu se dočkali druhého gólu zásluhou hráče s číslem 9 Davida Běláče.Hosté se tak ujali vedení 2:0 a mohli hrát v klidu.Jenže domácí tým nesložil zbraně a vyplatilo se.Ve 40 minutě zápasu se trefil hráč s číslem 8 Martin Získal.Za dalších 5 minut později bylo již skóre vyrovnaný.To se prosadil hráč s číslem 11 Jiří Svítek .Poslední slovo si vzal opět Petr Bulín.Hosté tak přece jen vedli po prvním poločase 3:2.

Domácí byli na dostřel téměř celý druhý poločas

Domácí se hnali za vyrovnáním, jenomže nesměli zapomínat  na zadní vrátka.Občas se v obraně objevilo nějaké to okénko. S přibývajícím časem těchto mezer stále více a více přibývalo. Hosté střídali v 46 minutě a to hned pětinásobně. Odešli tito hráči : Hráč hostů s číslem 2  David Sládek,hráč s číslem 15 Tomàš Sak,dále hráč s číslem 7 Ondřej Hurt  a jako poslední hráč s číslem 5 Daniel Hyneš.Nahradili je nově příchozí  tito hráči: Václav Ježek,Petr Hájek,Petr Kučera,Roman Pařík a Pavel Vrána.Všichni výše zmiňovaní hráči přinesli do zápasu lepší pohyb a také držení míče ve prospěch hostůTJ Sokol Kralovice.Hosté se tak nikam nehnali a kontrolovali hru a především vycházeli ze zabezpečené obrany.Utkání se hrálo čistě a bez výraznějších excesů.O tom svědčí i fakt, že nebyla udělena žádná žlutá karta.Utkání přihlíželo jen 50 diváků.Poslední zásah přišel v 85 minutě zápasu,kdy se trefil střídající  hráč s číslem 13 Petr Hájek.Hosté tak vedli o dva góly 4:2.Po zbytek zápasu se již nic podstatného nestalo hostující tým si tak domů odvezl velmi důležité a cenné tři body.



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
P. Dvořák [-] - O. Boháč [-] , C. Saatmann [-] , M. Bartoš [-] , P. Vacín [-] , J. Vacín [-] , Z. Tabaček [-] , J. Svítek [-] , P. Masák [-] , M. Získal [-] , V. Komárek [-]

TJ Sokol Kralovice B
L. Sládek [-] - D. Běláč [-] , D. Hyneš [-] (46. R. Pařík [-] ) , O. Berbr [-] , M. Zeman [-] , O. Hurt [-] (46. P. Vrána [-] ) , P. Bulín [-] , J. Purkar [-] (46. P. Hájek [-] ) , O. Růžek [-] , T. Sak [-] (46. P. Kučera [-] ) , D. Sládek [-] (46. V. Ježek [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - HÁJEK Karel (N), BODURKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Svatoš

Expert: Lukáš Janka
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích