0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté potvrdili roli favorita


Branky


4

Domácí tým TJ Sokol Dolní Bělá utrpěl v domácím prostředí debakl od hostů z Mladotic v poměru 0:4. Hostující výběr TJ Sokol  Mladotice potvrdil dobrou formu z posledních zápasů a dál pokračuje ve stíhání dosud suverénního Sulkova.Na první místo jim momentálně chybí jeden jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili pouze jednou

Před tímto duelem byl jasný favorit.Tím bylo mužstvo TJ Sokol Mladotice.V úvodních 15-20 minutách byla hra poměrně vyrovnaná.Hosté se do vážnějších příležitostí nedostávali.Všechny šance zlikvidoval gólman domácích Jiří Krásl.Dlouho domácí tým držel na uzdě útočnou vozbu Mladotic.Ve 31 minutě zápasu však již domácí tým kapituloval.To se střelecky prosadil hráč s číslem 9 Jakub Kolář.Hosté se tak ujali vedení 1: 0. A domácí tým se snažil probít do pokutového území, leč neúspěšně.Poločas tedy vedli hosté 1:0. Mohli být tedy s vývojem a výsledkem zápasu spokojeni.

 

Dva góly v rozmezí dvou minut znamenaly upevnění vedení hostů

Hned na začátku první půle domácí tým vystřídal jednoho hráče.Odešel hráč s číslem 14  Vojtěch Gaier a nahradil jej hráč s číslem 12 Ladislav Pešička.Toto střídání nepřineslo žádnou výraznou změnu ve skóre ani ve vývoji zápasu.Domácí neměli na kopačkách potřebný  klid a také přesnější zakončení.Hosté naopak hráli v klidu a v pohodě.Poté hosté přidali druhý uklidňující gól v 64 minutě zápasu se prosadil hráč s číslem 14 útočník hostů Daniel Urban.Hosté vedli 2:0 a mohli vystřídat některé klíčové hráče svého týmu.V 65 minutě zápasu odstoupil hráč s číslem 14 Daniel Urban a nahradil jej hráč  s číslem 5 Adam Kůsa.Ve stejnou dobu odstoupil hráč s číslem 6 záložník Štěpán Kůsa a nahradil jej hráč s číslem 12 Zdeněk Slach.Další zásah přidal  střídající hráč s číslem 12 Zdeněk Slach.Posledním hráčem, který vystřídal byl hráč s číslem 4 Tomáš Kučera  nahradil jej hráč s číslem 13 útočník hostů Aleš Tauchen.Na výsledku se již nic nezměnilo a hosté po zásluze odváží všechny tři body.Utkání přihlíželo 45 diváků.Hrálo se čistě bez nějakých brutálních zákroků.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Krásl [-] - M. Dobrý [-] , V. Gaier [-] (46. L. Pešička [-] ) , J. Sidorjak [-] , L. Pešička [-] , M. Schneider [-] , J. Turjanica [-] , J. Nový [-] , F. Láznička [-] , M. Kraus [-] , D. Popp [-]

TJ Sokol Mladotice
O. Buchtelík [-] - T. Krofta [-] , R. Kučera [-] , T. Kučera [-] (81. A. Tauchen [-] ) , V. Frank [-] - Š. Kůsa [-] (65. A. Kůsa [-] ) , D. Janský [-] , O. Šiml [-] , J. Krejčí [-] - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (65. Z. Slach [-] )

Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠIMEK František - VOLF Jan (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Jan Svatoš

Expert: Lukáš Janka
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů