2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota padla v Plzenci


Branky


7

Poslední kolo podzimní části přineslo hned několik překvapivých výsledků. Jedním z nich je právě zápas domácího Plzence a Lhoty B. Zápas před zhruba padesátkou diváků dokázali na svoji stranu překlopit hráči domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votava otevřel skóre už po čtvrthodině

Lhota přijela do Starého Plzence jako mírný favorit a chtěla si vylepšit svůj gólový účet, který činí už 39 branek do sítě soupeřů. Výhře hostů nasvědčoval i fakt, že Starý Plzenec nemá nijak oslnivou formu právě na domácím hřišti. Naopak Lhota je venku v počtu získaných bodů na děleném druhém místě.

Do zápasu vstoupil lépe navzdory všem předpokladům právě Plzenec. Lhota se nedokázala dostat do hry, hráčům chybělo nasazení i potřebná kvalita. Domácí fotbalisté hráli s lehkostí a zaslouženě se ujali vedení, když se ve čtrnácté minutě prosadil Michal Votava. Lhota si také dokázala vytvořit pár slibných příležitostí ale žádný pokus ohrozit brankáře Ulče se neujal. Po dobré první půli domácích se tak šlo do kabin za stavu 1:0.

Zmar Lhoty pokračoval

Druhý poločas se nesl ve znaku spíše kopané než fotbalu. Domácí měli mírně navrch a svojí převahu dokázali přetavit v druhý gól, tentokrát se prosadil v padesáté minutě Jan Kuchař. Lhota se nedokázala dostat do hry, marně se snažila s vývojem utkání něco udělat. Kontaktní branka ale přeci jen přišla. V 78. minutě se trefil do sítě brankáře Ulče, Jiří Eliášek. To bylo od hostů ale vše, na vyrovnání nezbyl čas ani síly. Plzenec si tak připsal další cenný skalp papírového favorita.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera: „Přijeli jsme do Plzence vyhrát a potvrdit naší dobrou formu, což se nám vůbec nepovedlo. Z naší strany to byl nepovedený zápas, kdy nám vázla kombinace a chyběl důraz. Přesto jsme si v 1.půli vypracovali 3 gólové šance, které jsme neproměnili. Domácí chtěli víc a zaslouženě zvítězili. Gratuluji Márovi Hodinovi.“



Sestavy


SK Starý Plzenec
L. Ulč [-] - J. Duspiva [-] , D. Diviš [-] , M. Votava [-] , J. Kuchař [-] , L. Vokurka [-] , J. Kuncendörfer [-] , J. Vyskočil [-] , V. Seman [-] , T. Brejcha [-] , R. Vávro [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - J. Švík [-] , D. Fikerle [-] , M. Karlík [-] , J. Eliášek [-] , V. Sulek [-] , L. Novák [-] , J. Langer [-] , M. Bečaver [-] , F. Rohrer [-] , P. Hovorka [-]

ŽK: 35. J. Švík , 65. J. Langer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - HODINA Radek (N), MARTÍNEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:47

Tip: výhra domácích