4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

15.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Indiáni opět schytali 4 góly


Branky


36. J. Hlava , 41. F. Macek , 54. O. Školník (p.) , 71. F. Macek
0

Slavičín chtěl doma odčinit víkendový výbuch s Frýdlantem nad Ostravicí. To Havířov měl také motivaci, v této sezóně stále čeká na první výhru. Jenomže stejně jako v předchozích duelech jej i ve Slavičíně srazily individuální chyby a od svého soupeře schytal 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriózní první gól

Havířov byl v úvodu utkání aktivnější a držel více míč na svých kopačkách. Slavičín se zaměřil na standardní situace. První důležitá chvíle zápasu přišla ve 36. minutě. Dino Trajkovski tak dlouho váhal s rozehrávkou, až trefil dotírajícího Jana Hlavu, od kterého se míč odrazil do sítě – 1:0. Brankář Smětak neměl nárok. O 5 minut později už to bylo o 2 góly. Aut zahrál Lukáš Mezírka, míč mu zpátky sklepl Ondřej Školník, Mezírka nacentroval a přesně našel volného Filipa Macka, jehož hlavička byla gólová – 2:0. Slavičín tak po prvním poločase vedl 2:0.

Ruka, červená, penalta

Ve druhém poločase se Indiáni chtěli dostat zpátky do hry, ale veškeré plány byly zhaceny v 53. minutě. Po centru Jana Hlavy zakončoval Vojtěch Kalus, jeho pokus vyrazil mimo tři tyče Tomáš Omasta. Vše by bylo v pořádku, kdyby Omasta nepoužil ruku. Tím pádem musela následovat penalta a červená karta. Pokutový kop proměnil Ondřej Školník – 3:0. Oslabený Havířov si chtěl alespoň připsat čestný úspěch, ale ani ten mu nebyl dopřán. Naopak, ještě jednou inkasoval. V 71. minutě po nepřesném výkopu Smětaka se míče zmocnil Vojtěch Kalus, poslal jej doleva na střídajícího Martina Goňu, který byl v tu chvíli na hřišti sotva 2 minuty, a ten připravil balón na zlatém podnose pro Filipa Macka – 4:0. Havířov tak podruhé za sebou inkasoval 4 branky. Slavičín díky výhře odčinil minulé zaváhání s Frýdlantem.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Hynek Tlušťák (vedoucí Slavičína): "Stále sice hledáme tu ideální sestavu, ale v tomto zápase už jsme fungovali velmi dobře. Do obrany se nám vrátil zkušený Lukaštík a bylo to znát. Měli jsme větší vůli po vítězství než Havířov. Chtěli jsme odčinit prohru s Frýdlantem, což se nám podařilo. Teď už se chystáme na derby proti Velkým Karlovicím."




Sestavy


FC TVD Slavičín
P. Jelínek [-] - T. Švach [-] , J. Lukaštík [-] , F. Macek [-] (72. L. Hladík [-] ) , V. Kalus [-] (73. A. Bartoš [-] ) , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] , D. Plšek [-] , T. Kocián [-] , J. Hlava [-] (68. M. Goňa [-] ) , P. Elšík [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , P. Michalčák [-] (81. V. Trmal [-] ) , T. Gistinger [-] , T. Gomola [-] (63. V. Osvěčík [-] ) , T. Omasta [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , K. Skoupý [-] , D. Trajkovski [-] (66. M. Jaworek [-] )

ŽK: 19. T. Kocián , 66. P. Elšík - 52. P. Michalčák , 58. T. Wojnar , 80. P. Zupko . ČK: 53. T. Omasta .
Hráči zápasu: L. Mezírka .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 135. Rozhodčí: Galásek Michal - KNEISL Leoš, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.