0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vitorazské derby nemělo vítěze. Proti byl hostující laik v roli pomezního rozhodčího, stěžují si domácí


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Tentokrát byla k vidění spíše kopaná než pohledný fotbal a to z obou stran.Sousedské derby nepřineslo moc vzruchu, z marastu vybředla pohledná akce domácích, když Michal Slavík předložil krásnou přihrávku na jasně zezadu vybíhajícího Pavla Nováka,který poprvé rozvlnil sítku. Ovšem vstoupil do toho hostující "pomezák", který dle domácích nepochopitelně odmával zřejmě odjezd vlaku a branka nebyla uznána.

 

Druhý poločas

Stejná podívaná bohužel pokračovala i ve druhé půli, otěže zápasu však stále více přebírali domácí fotbalisté, kteří od 70.min zvýšili své úsilí a byli lepším týmem. Nedokázali však proměnit ani nejvyloženější šance. Z metru před bránou již stačilo pouze doklepnout Radku Kleinovi, zde se však vyznamenal brankář hostí, který se skoro zlomil v pase, ale dokázal tuto možnost zlikvidovat. Když už se zdálo, že zápas dojde do remízy, dostal se po hezkém pasu a zpracování k míči opět Michal Slavík a bombou rozvlnil podruhé .Jenom že znovu "zasáhl necitlivě" hostující pomezní a pískal se domnělý ofsajd. Proto utkání opravdu remízou skončilo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec, vedoucí mužstva: "Dnes nebyl k vidění pohledný fotbal, byl to boj, který derby přináší, vše bylo řečeno v reportáži. Mrzí mě, že někdo dokáže i na nejnižší fotbalové úrovni takto kazit fotbal a vyloženě škodit. Což nám hostující pomezní dokonale předvedl, u Českých drah by našel okamžité uplatnění. Minimálně jedna gólová situace ofsajdová nebyla ani náhodou. Nás jinak dlouhodobě trápí jak zranění, tak střelecká nemohoucnost, kdy oproti loňskému podzimu, kdy se hrálo pouze 5 zápasů, jsme vstřelili skoro třikrát méně branek. Zimní přestávku uvítáme."




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] , K. Juráň [-] , R. Brůha [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - M. Slavík [-] , P. Novák [-] , R. Adensam [-] - M. Kliment [-] , R. Klein [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
Z. Průša [-] - J. Kotrba [-] , J. Švec [-] , B. Harazím [-] , P. Blažej [-] , R. Přibyl [-] , R. Košumberský [-] , M. Tetík [-] , J. Mikl [-] , J. Bittengl [-] , V. Candra [-]

ŽK: 26. R. Duda , 41. E. Decker , 70. P. Novák , 85. R. Klein , 94. M. Slavík - 71. R. Přibyl , 79. M. Tetík , 85. J. Švec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - TRSEK Josef (N), BŘENEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:09

Tip: výhra domácích