5:4
(1:1)
29. J. Demeter
53. J. Demeter
63. M. Blažek (p.)
79. M. Blažek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:30

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devítigólová přetahovaná pro Strmilov, ke konci zápasu se kopaly čtyři pokutové kopy


Branky


26. J. Hudec , 48. J. Hudec , 52. D. Hanzal , 65. F. Procházka (p.) , 75. F. Procházka (p.) - 29. J. Demeter , 53. J. Demeter , 63. M. Blažek (p.) , 79. M. Blažek (p.)
18

Velmi bohatý na góly byl zápas sedmého kola Okresního přeboru mezi Strmilovem a Lásenicí. Tři body v něm nakonec vybojovali domácí. Ti sice přišli o vedení, ale vždy dokázali rychle odpovědět. Ve druhém poločase bylo na hřišti poněkud horko, což vyústilo v jednu červenou kartu pro Kubíčka a čtyři pokutové kopy, které exekutoři bezpečně proměnili. Strmilov tak slaví hodně vydřenou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové skóre ukazovalo nerozhodný stav

Kodym, Fical, Janeček, Zimola, Chodil, Písař Petr, Písař Vojta, Maxa, Jon, Boček, Hos, Moravec, Punda. To není soupiska hráčů, ale seznam těch, kteří se nemohli z různých důvodů zúčastnit zápasu ve Strmilově. I přesto odjelo mužstvo o dvanácti hráčích. Největším problémem byla absence obou brankářů a zároveň problém s ramenem jejich možného náhradníka Jirky Heřmánka, který nastupuje v poli. Rukavice tedy navlékl Sláva Bednář. Jinak sestava nebyla úplně marná a také to na hřišti proti velkému favoritovi předvedla. I přes to, že Strmilov na začátku tahal za delší konec provazu, tak bojovností a herní kvalitou dokázal Rapid uhrát poločasový výsledek 1:1, když na branku Jana Hudce odpověděl Honza Demeter po parádním centru Matěje Šperla.

Divoký druhý poločas se šťastnějším koncem pro domácí

Ve druhé půli se na hřišti odehrála mírná divočina. Čtyři penalty, jeden vyloučený a sedm vstřelených gólů muselo docela početnou návštěvu potěšit. Další branky přidaly oba střelci z prvního poločasu Hudec i Demeter. Za domácí skóroval také David Hanzal a dvakrát z pokutového kopu František Procházka. Za hosty korigoval také dvakrát z pokutového kopu Michal Blažek. Bohužel nastřelená tyč Michalem Blažkem v závěru utkání znamenala třetí prohru o jednu branku v řadě pro hostující mančaft. Co je platné, že na hru Rapidu se snesla že strany hostitelů chvála, když došlo ke ztrátě všech bodů. Hosté musí věřit, že příští sobotu na domácí půdě podají všichni Láseničáci nadstandardní výkon a potrápí, v lepším případě porazí horkého favorita ze Staré Hlíny. 

Zdroj: https://tjrapidlasenice.sklub.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Tomáš Dohnal (hráč): Do utkání s Lásenicí jsme šli s tím, že nás nečeká nic jednoduchého. Tomu odpovídal i první poločas, když se jako první prosadil Hudec, hosté ovšem o 3 minuty později srovnali. Nic zajímavého se už v první půli neodehrálo a tak byl poločasový výsledek 1:1. Druhá půle byla úplně o něčem jiném. Padlo celkem 7 gólů, 1 červená karta a 4 penalty. Pro diváky velice zajímavý druhý poločas. Za Strmilov přidal svou druhou branku Hudec, trefil se Hanzal David a dvakrát skóroval z penalty Procházka. Hosté za stavu 5:4 v závěru utkání nastřelili pouze tyč a tak zůstaly všechny body ve Strmilově. Příští týden nás čeká v sobotu od 16:00 "derby" proti Kunžaku.




Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
J. Kubíček [-] - M. Lehejček [-] , D. Hanzal [-] , J. Dvořák [-] - F. Procházka [-] , M. Novák [-] , J. Kubíček [-] , Z. Popelka [-] - J. Hudec [-] - O. Nečeda [-] , J. Péč [-]

TJ Rapid Lásenice
B. Bednář [-] - J. Heřmánek [-] - M. Šperl [-] , J. Kandl [-] , B. Beránek [-] , D. Vacek [-] , T. Blažek [-] , J. Demeter [-] , A. Svoboda [-] , P. Medek [-] , M. Blažek [-]

ŽK: 59. M. Lehejček , 76. J. Hudec , 86. F. Procházka . ČK: 62. J. Kubíček .
Hráči zápasu: D. Hanzal , M. Lehejček .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - JANÁK Pavel, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích