2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lásenice se snažila, ale náskok Popelína nedohnala


Branky


20

V 6. kole Okresního přeboru přivítala domácí Lásenice hostující Popelín. Vzhledem k postavení týmů v tabulce se čekala vyrovnaná bitva. První poločas ale jednozačně ovládli hosté, ve druhé půli se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale stačilo to pouze na snížení a všechny body si tak odváží Popelín. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byli spokojenější hosté

Domácí nastoupili ve velmi dobré sestavě. Místo nemocného Kodyma v bráně zaskočil Honza Fical a v útoku nahradil basketbalistu Šperla Aleš Svoboda. Ale již se poprvé objevil po pracovním zápřahu Adam Zimola a také Pepa Chodil. Ale i skutečnost s docela kvalitním složením vůbec nevedla k bodům. Nejspíš došlo k podcenění soupeře, i když je nepochopitelné proč. Sice Popelín okupoval v době zahájení zápasu poslední místo v tabulce s nulovým bodovým ziskem, ale disponuje zkušenými hráči jako jsou Pacholík, Vaníček a Pelej, kteří by nedopustili, aby odjeli do Lásenice prohrát. A také to naplnili, kdy po 34. minutách po dvou brankách Míry Peleje a jedné Zdeňka Vaníčka již vedli 3:0. Domácí byli jen stínem týmu, který bojoval proti Novosedlům nebo Peči na hranici svých možností. Obrana hořela, obzvlášť Kubovi Maxovi se nedařilo. Ale nebylo to o jednom hráči. Všichni si museli o přestávce sáhnout do svědomí.

Domácí se snažili, ale tři body si odváží hostující mužstvo

V kabině došlo k bouřce, kdy si vzali někteří hráči slovo a do druhé půle nastoupili s odhodláním stav zvrátit. Popelín se jen těžko dostával na domácí polovinu, Rapid tlačil a bylo jen otázkou času, kdy začne dávat i góly. Ten první přišel v 60. minutě v podání Honzy Demetera - 1:3. Pak začali hosté "velmi moudře" polehávat a tahat čas. Obzvlášť Pavel Pacholík nabádal své spoluhráče si při každém střetu co nejdéle poležet. Zápas ztrácel naprosto úroveň. Ale zelenobílí makali dál. V 75. změnil skóre Aleš Svoboda a dostal domácí na dostřel alespoň jednoho bodu do tabulky. Ale to by se musel potom hrát fotbal. Pokračovaly herecké etudy Popelínských, což ale slavilo úspěch a nakonec si tři body utrhli. Nedá se nic dělat a pokusit se překvapit v sobotu od 10,30 hod. ve Strmilově, který se vyhoupl na druhé místo tabulky a profiluje se v jednoho z lídrů soutěže.

ZDROJ: https://tjrapidlasenice.sklub.cz



Sestavy


TJ Rapid Lásenice
J. Fical [-] - B. Beránek [-] , J. Maxa [-] , D. Vacek [-] , J. Kandl [-] - T. Blažek [-] , A. Svoboda [-] , P. Medek [-] , M. Blažek [-] , P. Janeček [-] - J. Demeter [-] -

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - P. Pacholík [-] , P. Neuber [-] , T. Mach [-] - A. Svoboda [-] , J. Snížek [-] , M. Pelej [-] , V. Snížek [-] - M. Kytler [-] , L. Danyi [-] , Z. Vaníček [-]

ŽK: 11. A. Svoboda , 37. J. Kandl , 89. M. Blažek - 51. M. Pelej , 76. P. Pacholík , 80. T. Mach , 85. Z. Vaníček .
Hráči zápasu: M. Pelej , Z. Vaníček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - LOULA Vladimír, HOS Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Tadeáš Jindra
Tip experta: výhra domácích

Lásenice předvádí bojovný fotbal, který proti Popelínu bude platit. Domácí si body doma vzít nenechají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích