Lásenice remizovala s Pečí


Branky


36. D. Vacek , 55. J. Demeter - 15. O. Hes , 35. J. Novák
18

Nováček soutěže Lásenice přivítala na svém hřišti Peč a po prvním poločase to s ní nevypadalo dobře, ale ve druhém poločase přišlo vyrovnání a nakonec si tak oba týmy vzali pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

V prvním poločase se Peč dostala do vedení 2:0, když se trefili Ondřej Hes a těsně před koncem poločasu přidal druhou branku Jiří Novák a nebýt impotence v zakončení, mohlo být ve 30. minutě po zápase. Místo toho, aby na světelné tabuli svítilo 0:5, přišlo selhání brankáře Tomečka, který doslova daroval domácím snížení. Dost možná to byl klíčový okamžik utkání. Branku vstřelil David Vacek. Poločas tak skončil těsným vedením hostujícího mužstva. 

Domácí stačili pouze srovnat a oba týmy berou pouze bod

Druhou půlku se hrál fotbal nevábné úrovně. Peč se přizpůsobila fotbalu domácích a hrála se spíše nakopávaná. Obě mužstva si po dlouhých nákopech vypracovala dvě velké šance. Rozdíl byl v tom, že domácí Jan Demeter svůj samostatný nájezd chladnokrevně přetavil ve vyrovnávací branku a pečovský Konečný podobnou šanci vyřešit nezvládl. Výsledek 2:2 spíš odpovídá druhému poločasu.

Autor: Josef Novák 



Ohlasy k zápasu


TJ Rapid Lásenice
Petr Boček (předseda): Byli jsme více než vyrovnaným soupeřem jednomu z favoritů soutěže. Sice v prvním poločasu na našich hráčích byla známa velká nervozita a respekt z protivníka, také nás zachránila jednou tyč a několika zákroky brankář Kodym. Po dvou velkých chybách, kdy jsem si první branku vstřelili sami po rohovém kopu (David Vacek), u druhé špatnou malou domů "asistoval" Jirkovi Novákovi náš bek Jakub Maxa. Ale rychle snížil bombou k tyči David Vacek. Navíc po několika centrech do velkého vápna jsme nevyužili chyb hostující obrany. Ve druhé půli jsme již hru vyrovnali a vytvořili si několik šancí, jednu z nich po přihrávce Michala Blažka krásně zužitkoval Jan Demeter. V závěru Michal Blažek bombou trefil břevno a Janu Demeterovi vyhlavičkoval prudkou ránu Zamazal z brankové čáry.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jiří - BARTYZAL Vlastimil, MALINA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 9. 2021 13:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Peč je výborná do útoku a s Lásenicí si poradí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů