M. Tomis 28. (p.)
G. Filip 50.
M. Tomis 56.
M. Tomis 68.
M. Tomis 83.
5:1
(1:0)
88. P. Jirka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:30

11.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže doma jasně porazila rezervu Kaplice


Branky


28. M. Tomis (p.) , 50. G. Filip , 56. M. Tomis , 68. M. Tomis , 83. M. Tomis - 88. P. Jirka
6

Sokol Křemže na svém hřišti přivítal rezervu Spartaku Kaplice. Oba týmy mají vysokou kvalitu a tak se dal čekat pěkný ofenzivní fotbal. Po prvním poločase vedli domácí o jednu branku, ale v druhé půli skóre výrazně navýšili, hlavně zásluhou Martina Tomise.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli vedli domácí o gól

Kaplická rezerva v dalším utkání okresního přeboru zavítala na hřiště Křemže. Spartakovci se museli obejít bez několika stálých „béčkařů“, ke kterým se přidalo i duo zkušených. Vávra s Janurou ve stejný čas nastoupili v základní sestavě „A“ týmu Spartaku. Tým tak doplnila hned šestice dorostenců.

 

Jediný gólový moment prvního poločasu diváci viděli ve 28. minutě střetnutí, kdy byla proti hostům nařízena penalta. Pokutový kop proměnil křemežský kanonýr Martin Tomis – 1:0. Jednogólový náskok si domácí přenesli do druhého dějství.

Ve druhém poločase domácí navýšili náskok

Po pěti minutách hry ve druhé půli se domácím navíc podařilo vedení navýšit, když se do střelecké listiny zapsal kapitán Georgij Filip – 2:0. Když pak navíc za dalších šest minut přidal třetí branku Martin Tomis, bylo o vítězi střetnutí prakticky rozhodnuto – 3:0.

 

Hru Křemže režíroval zkušený středopolař Michal Pliška, a i z jeho nahrávek těžil nejlepší střelec celé soutěže Martin Tomis, který si střelecké kopačky obul i do zápasu proti kaplické rezervě. V 68. minutě svým třetím gólem v zápase zvýšil náskok domácích už na 4:0.

 

Své šance měli i hosté, a příležitosti to byli i gólové, ale při neúčasti Janury byli s koncovkou poněkud na štíru. Přítomní diváci se pak gólů dočkali ještě v závěrečné desetiminutovce.

 

V 83. minutě se znovu prosadil Martin Tomis – 5:0. Poslední slovo měli ale nakonec Spartakovci. Po Kubatově přihrávce se z gólu mohl radovat Pavel Jirka, jenž se vrátil do sestavy po několika zápasové odmlce – 5:1.

 

Výhra domácího celku je naprosto zasloužená, i když konečný čtyřbrankový rozdíl je pro hosty krutý.

 

Report sepsal: Libor Granec



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Kroupa: "Do zápasu jsme šli s tím, že chceme naplno bodovat a pokračovat ve vítězné šňůře. Byli jsme si ale vědomi toho, že Kaplice je kvalitní soupeř a zápas jsme nechtěli podcenit. Soupeř dokázal hrát kvalitně, zejména zpočátku prvního poločasu i s omlazeným týmem. První gól jsme vstřelili po penaltovém kopu po ruce soupeře ve vápně. To nás uklidnilo a začali jsme zvyšovat tlak na soupeře, což se nám vyplatilo v druhém poločase a utkání jsme vyhráli po našich gólech Tomise a Žory. Za hosty v samotném závěru kvůli naší laxností upravoval Jirka na konečných 5:1. Chtěl bych poděkovat divákům, kteří nás neustále tlačí dopředu. Po zaváhání Nové Vsi s Horní Planou si můžeme pomýšlet i na příčku nejvyšší."




Sestavy


Sokol Křemže
P. Kocián [-] - G. Filip [-] , J. Zeman [-] , T. Opelka [-] , M. Tomis [-] , M. Pliška [-] , J. Votruba [-] , T. Matějka [-] , P. Čižmar [-] , P. Rienessl [-] , F. Adler [-]

TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - T. Nowak [-] , M. Lhotský [-] , O. Říha [-] , P. Ševčík [-] , P. Lattner [-] , M. Koubek [-] , R. Tomáš [-] , M. Kubata [-] , P. Jirka [-] , J. Doubrava [-]

ŽK: 13. T. Matějka - 16. M. Kubata .
Hráči zápasu: M. Tomis - P. Jirka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Schönkypl Miroslav - VORÁČEK Patrik (N), BERÁNEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 07:58

Tip: výhra domácích