3:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Křemže ztratila tříbrankový náskok ve Vyšším Brodu, ale nakonec stejně vyhrála


Branky


59. J. Gondek , 62. R. Bäuml , 77. J. Gondek - 26. J. Votruba , 27. M. Tomis , 50. M. Tomis , 81. M. Tomis
4

V osmém soutěžním kole se ve Vyšším Brodu představila Křemže, která zde v minulosti sváděla velice těžké boje o body. Křemežští navíc cestou k zápasu už podruhé v krátké době byli účastníky dopravní nehody, ale naštěstí se nikomu nic nestalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se Křemže dostala do dvougólového náskoku

Do zápasu vstoupila lépe hostující Křemže, domácí tým byl zatlačený na svou polovinu. Po pár neproměněných šancí se hosté dočkali branky ve 26. minutě, kdy dorazil odražený míč do šibenice Josef Zeman - 0:1.

 

Ve středu hřiště měli převahu stále hosté a odražené míče sbírali jejich střední záložníci. Z tlaku před vápnem vznikla kolmice Jakuba Votruby na Bukaje, který se ve vápně krásně uvolnil a domácí hráč ho poslal k zemi. Pokutový kop proměnil Martin Tomis - 0:2.

 

Křemže si vypracovala ještě několik dalších šancí, ale žádnou nedokázala proměnit. Do kabin se tak šlo za dvougólového vedení hostů.

Vyšší Brod ve druhé půlce smazal náskok hostů, ale nakonec stejně prohrál

Do druhého poločasu vstoupila znovu dobře Křemže, hned v 50. minutě se na vápně uvolnil Martin Tomis a přízemní střelou prostřelil domácího brankáře - 0:3.

 

Domácí po inkasované brance začali být tvrdší a důraznější. Vypracovávali si více šancí na vstřelení branky. Té se dočkali V 59. minutě, když chybu hostujících hráčů využil ke snížení Jiří Gondek - 1:3.

 

Po inkasovaném gólu přestali hosté hrát. Vyšší Brod přidal ještě branku v 62. minutě. Z nařízeného pokutového kopu se Rober Bäuml nemýlil a rázem domácí ztráceli už jen jediný gól - 2:3.

 

V 77. minutě dokázal Jiří Gondek znovu překonat hostujícího brankáře a domácí tak skutečně vyrovnali tříbrankovou ztrátu a nyní se mohlo začínat opět od začátku - 3:3.

 

V 81. minutě ale přišel rozhodující moment zápasu. Míč vybojoval hostující Opelka a vrhnul se do vápna, kde byl faulovaný. Pokutový kop opět proměnil Martin Tomis a vrátil Křemži ztracené vedení - 3:4. Konec zápasu už si hosté pohlídal.

 

Report sepsal: Petr Kouba, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Petr Kouba: "Do zápasu jsme vstoupili dle našich představ, dali jsme góly. Do konce poločasu jsme měli ještě plno vyložených šancí, které jsme neproměnili. První poločas jsme měli vyhrát 4:0 a nikdo by nemohl říci ani slovo. Byla to chyba našich útočících hráčů, kteří měli proměňovat svoje šance. Po inkasovaném gólu jsme přestali hrát. Ztratili jsme koncentraci, bojovnost a proměnili se v duchy, ztráta sebevědomí a hlavy dolů, které hledaly čtyřlístky v trávě. Ke konci druhého poločasu nás svým výkonem povzbudil náš kapitán Žora, který svými zákroky v obraně představuje pro soupeře velkou neprostupnou zeď. Náš herní výkon postrádá herní pohodu a vyrovnanost v zápasu, kterou jsme měli na podzim minulé sezony. Doufám, že tento víkend, poprvé v této sezóně na novém domácím hřišti, se nám vrátí herní pohoda z minulé sezóny. Závěrem bych chtěl za celý tým poděkovat fanouškům , kteří v tak hezkém podzimním počasí vážili tak dalekou cestu, aby nás podpořili. A rád bych je pozval na naše první mistrovské utkaní na novém hřišti ve Křemži proti Horní Plané."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
V. Souček [-] - D. Poláček [-] , J. Gondek [-] , R. Černoch [-] , B. Bauml [-] , T. Dibďák [-] , R. Rousek [-] , R. Bäuml [-] , K. Šerhakl [-] , L. Závodský [-] , L. Kus [-]

Sokol Křemže
P. Kocián [-] - G. Filip [-] , P. Kouba [-] , J. Zeman [-] , J. Votruba [-] , P. Čižmar [-] , D. Čížek [-] , T. Opelka [-] , P. Rienessl [-] , M. Tomis [-] , T. Matějka [-]

ŽK: 85. A. Ferenc - 85. M. Tomis .
Hráči zápasu: J. Gondek - M. Tomis .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů