1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže si z divokého utkání plného faulů odváží tři body


Branky


2

Do Horního Dvořiště přijela Křemže, které chtěla odčinit poslední porážku. To se hostům nakonec povedlo, i přes to, že domácí zvolili velice tvrdou hru plnou osobních střetů. V určitých chvílích už byla taktika Horního Dvořiště za hranicí únosnosti, na což doplatil červenou kartou jejich kapitán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křemže si v první půlce vypracovala dvoubrankový náskok

Do utkání vstoupil lépe hostující tým. Již ve 2. minutě našel Zeman pohotovým autovým vhazováním rozběhnutého Pavla Čižmara, který přihrál míč na malé vápno zakončujícímu Pavlu Izotovi a tím Křemže otevřela skóre - 0:1.

 

Další pasáž utkání byla plná faulů domácího Horního Dvořiště. Křemežští hráči se nemohli dostat k šancím jednak kvůli těmto zákrokům a druhak také kvůli nepřesnostem ve své hře.

 

Ve 30. minutě přidali hosté další branku. Hrotový útočník Petr Kouba po nádherné přihrávce z pravé strany od Jakuba Votruby navýšil na 0:2.

 

Do kabin tak odcházeli rozhodně spokojenější hosté.

Ve druhé půli domácí rychle snížili, ale Křemže si vítězství vzít nenechala

Ve druhé polovině utkání začali mnohem lépe hráči domácího Horního Dvořiště. Ve 47. minutě snížil skóre na průběžných 1:2 Vasil Kotlár.

 

K vyrovnání se ale domácí tým nedostal. V 58. minutě si naopak hosté vzali dvoubrankové vedení zpět. Po přízemním centru Pavla Čižmara se dostal balón k volnému Martinu Tomisovi a ten uklidil míč do soupeřovy brány - 1:3.

 

V 65. minutě pak přidala Křemže ještě jeden gól. Kousek za vápnem si našel odražený míč Jakub Votruba a krásnou přízemní střelou k levé tyči zvýšil vedení hostů na 1:4.

 

Poté došlo k potyčce mezi oběma týmy. Po ostrém faulu křemežského Davida Čížka domácí hráč nesportovně oplácel a to tak, že faulovaný hráč Lukáš Plosz udeřil kolenem zvedajícího se Davida Čížka. Poté se domácí kapitán Jaroslav Plosz rozběhl proti Josefu Zemanovi a kopačkou napřed ho udeřil do břicha, aby následně ještě pěstí praštil Jakuba Votrubu. Následovala samozřejmě červená karta.

 

Poté se již závěr zápasu dohrával ve větším klidu. Z vítězství a tří bodů do tabulky se po výsledku 1:4 radují hosté z Křemže.



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Jakub Zeman: "K soupeři jsme přijeli s respektem, ale jeli jsme si pro 3 body, které byly po smolné porážce v Nové Vsi potřeba jako sůl. Ještě před odchodem z kabin na hřiště jsme zaslechli ze soupeřovy kabiny větu, že to dnes nebude o fotbale, což dával soupeř celý zápas najevo. Ve 2. minutě jsme otevřeli skóre a vedli jsme 0:1. Průběh zápasu byl plný faulů, převážně ze strany soupeře, a našich nepřesných přihrávek. Ve 30. minutě navýšil na 0:2 hrotový útočník Petr Kouba. Celou poločasovou přestávku jsme si říkali, ať nedostaneme rychlého góla a nenecháme se vyprovokovat častými fauly. Bohužel, ve 47. minutě jsme dostali od domácího hráče gól na 1:2. Naštěstí nás gól nepoložil a v 58. minutě jsme opět navýšili naše vedení na 1:3, což přineslo do naší hry tížený klid na kopačkách. V 65. minutě jsme zvýšili na 1:4. Poté přišel vrchol soupeřovy hry, kdy po ostrém faulu Davida Čížka soupeř začal nesportovně oplácet a to tak, že faulovaný hráč udeřil kolenem zvedajícího se Davida Čížka. Poté se na hřišti strhla doslova mela a pak se proti mně, absolutně nezúčastněnému ve strkanici, rozběhl kapitán soupeře a kopačkou napřed mě udeřil do břicha, poté se otočil a pěstí udeřil Jakuba Votrubu. Celé to kapitán soupeře okomentoval tím, že prý bránil bratra. Následovala červená karta a doufám, že trest bude odpovídat jeho chování, protože toto k fotbalu opravdu nepatří. Po vykartování kapitána probíhala hra až do konce utkání v klidnějším duchu než předtím. Nakonec jsme si odvezli domů zasloužené 3 body, ale náš výkon nebyl opět podle našich představ."



Sestavy


TJ Sokol Horní Dvořiště
J. Vincík [-] - J. Ježek [-] , V. Pecha [-] , M. Rubeš [-] , M. Hajdák [-] - J. Laně [-] , L. Plosz [-] , L. Holčík [-] , V. Zajíc [-] - F. Lašák [-] , J. Plosz [-] -

Sokol Křemže
P. Kocián [-] - P. Kouba [-] , P. Izotov [-] , J. Zeman [-] , J. Votruba [-] , P. Čižmar [-] , D. Čížek [-] , T. Opelka [-] , P. Rienessl [-] , M. Tomis [-] , T. Matějka [-]

ŽK: 68. L. Plosz - 68. D. Čížek . ČK: 70. J. Plosz .
Hráči zápasu: V. Kotlár - J. Votruba .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: VEČERNÍK Radek - NOVÁK Juraj (N), REITINGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.