Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Nová Ves - Brloh je i nadále stoprocentní, tentokrát na jejich půdě padla Křemže


Branky


6

Zatím stoprocentní Nová Ves přivítala doma Křemži. Po vyrovnané první půli, kdy oba týmy vstřelily po gólu se jako první ve druhém poločase prosadila Křemže. Domácí ale nakonec třemi brankami v závěru utkání otočili a zůstávají tak v čele tabulky s plným počtem bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase daly oba týmy po gólu

V prvních minutách měli hosté nad soupeřem převahu. Vypracovali si plno šancí, když jen Martin Tomis mohl vstřelit možná i tři branky.

 

V 7. minutě dostala Křemže smolný gól na 1:0 od Slavomíra Smieška. Nová Ves ho v podstatě dostala od Křemže darem. V obraně hostí hrají zkušení hráči F. Adler a Žora, ale přišlo nedorozumění a gól si téměř vstřelili sami.

 

I přesto se hosté nabudili a dál se tlačili před branku soupeře. První gól hostů padl, když Adler našel dlouhým míčem za obranu Martina Tomise, ten počkal na náběh spoluhráčů, přenesl míč na pravou stanu na Čizmara, který ještě z první vracel na malé vápno, kde míč do sítě v 22. minutě dotlačil Petr Kouba - 1:1.

 

Dále byli na hřišti aktivnějším týmem Křemežští, avšak jejich šance končily vedle či na dobře chytajícím brankáři Černém.

 

Ve druhé půlce hosté rychle vedli, domácí ale skóre v závěru otočili

V druhém poločase hosté ještě přidali a povedlo se jim skórovat hned na začátku poločasu, kdy v 47. minutě po standardní situaci přišel centr na malé vápno, který propadl až na Martina Tomise. Ten placírkou pod padajícím gólmanem otočil skóre ve prospěch Křemže - 1:2.

 

Následovaly šance na obou stranách, většinou po standardních situacích, kterých bylo spousty. Z jedné takové se podařilo Tomisovi vstřelit další gól, avšak po odpískaném faulu se kopalo na druhou stranu, a tak gól nebyl uznán.

 

Dá se říci, že po této situaci převzali otěže zápasů domácí. V 74. minutě proměnil přímý kop před šestnáctkou Jan Pouzar a vyrovnal skóre na 2:2.

 

V 82. minutě vrátil vedení domácímu týmu po standardní situaci David Kříž a na konečné skóre 4:2 upravil v 86. minutě po obstřelu brankáře znovu Jan Pouzar.

 

Report sepsal: Martin Tomis, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Martin Tomis: "Na zápas jsem se hrozně těšil, protože jsme se na vedoucí Ves mohli dotáhnout. A kdyby výsledky ostatních zápasů pro nás dobře dopadly, tak jsme, myslím, mohli být první, což by nás hrozně nakoplo. Upřímně, malé hřiště v Nové Vsi nemám moc v oblibě, raději si míč pustím a nebo udělám náběh a to na hřišti těchto rozměrů je složitější. Takže jsme šli do zápasu s očekáváním většího množství osobních soubojů. V prvních minutách jsme měli nad soupeřem převahu. Měli jsme plno šancí, když jen já jsem mohl vstřelit snad tři góly, ale pokud zde prováháte vteřinu, tak jsou u vás hned dva obránci. Bohužel jsme v 7. minutě dostali smolný gól na 1:0. Nejhorší na něm je to, že jsme ho soupeři opět darovali. Jediná cesta na hřišti těchto rozměrů jsou většinou dlouhé míče, prostě takový ten vesnický styl, nakopni a běž. Tak přišel náš první gól. Dále jsme byli na hřišti aktivnějším týmem. Ve druhém poločase jsme chtěli ještě přidat. A povedlo se nám skórovat hned na začátku poločasu. Následovaly šance na obou stranách, většinou po standardních situacích. Z jedné takové se mi podařilo vstřelit další gól, avšak po údajném faulu se kopalo na druhou stranu, a tak gól nebyl uznán. Není to poprvé, kdy se můžeme cítit poškozeni ze strany rozhodčího. Stejné to bylo i v Malontech a v Č. Krumlově a právě také zde a není náhodou, že zápas měl na starosti ten samý rozhodčí. Nechceme se na to vymlouvat, rozhodčí nám zápas neprohrál, za to si můžeme sami. Pak domácí převzali aktivitu a otočili skóre. Tahle porážka mě osobně hodně bolí, protože si myslím, že jsme byli lepším mužstvem na hřišti a soupeři z mého pohledu hrálo do karet i štěstí. Nyní nás čeká volný víkend, kdy si můžeme odpočinout, potrénovat a pojedeme snad s čistou hlavou na zápas proti Hornímu Dvořišti, který nás čeká už v úterý, odkud se pokusíme přivézt všechny body. Doufám, že jsme fanoušky, kteří nám přijeli na zápas fandit, nezklamali a příště nás přijdou opět podpořit."



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
J. Černý [-] - J. Anderle st. [-] , V. Loucký [-] - S. Smieško [-] , D. Kříž [-] , J. Šusta [-] , J. Anderle ml. [-] , T. Březina [-] , M. Jamrich [-] - T. Srbený [-] , T. Hüttner [-]

Sokol Křemže
P. Kocián [-] - F. Adler [-] , M. Tomis [-] , P. Kouba [-] , T. Opelka [-] , D. Čížek [-] , P. Rienessl [-] , M. Pliška [-] , P. Čižmar [-] , T. Matějka [-] , G. Filip [-]

ŽK: 65. T. Srbený , 72. M. Jamrich - 74. P. Rienessl .
Hráči zápasu: J. Pouzar - M. Tomis .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schönkypl Miroslav - VEJVODA Jiří (N), REITINGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích